wellness balloon

Water Balloon Challenge na Jarunu

U sklopu festivala zabave na zapadnoj obali Jaruna, danas imate  priliku sudjelovati i uživati u 3 velika Water Balloon Fighta, letu balonom, beach baru i open air programu , rakburgerima, puštanju lampiona u jezero, beer pongu i brdo koncerata.

Zapadnu obalu Jaruna danas će okupirati drugi po redu festival zabave Water Ballon Challenge. Uz 180.000 vodenih balona, 4. lipnja od 10 sati počinje pred- event za nadolazeće Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka.

Pogledajte kako je bilo prošle godine…

Puštanje lampiona

Osim interaktivne zabave za svoje posjetitelje, organizatori događanja Neki Daniels Media podržali su inicijativu ‘Za ljepši Jarun’. Stoga, za svaki kupljeni lampion dio novca ide za uređenje fitness parka na Jarunu, kako bi sportski dani na zagrebačkom jezeru prolazili još ugodnije, prenosi vecernji.hr.

SVE JE KRENULO U AUSTRALIJI

Tako je… Naime, 22.travnja .2006. godine na Coogee Beachu u Australiji srušen je aktualni svjetski rekord u najvećem gađanju vodenim balonima. Radi se o igri u kojoj nema pobjednika, a jedini cilj je pobacati sve vodene balone i dobro se smočiti (i naravno- zabaviti)! U izazovu je sudjelovalo 2.921 ljudi i bačeno je čak 55 tisuća vodenih balona. Čestitke Australcima na ostvarenom rezultatu i srušenom rekordu!

Za više informacija o događaju i načinu akreditacije posjetite službenu stranicu WBC-a.

Wellness.hr

Podijeli članak s prijateljima