novogodisnje odluke

Važne novogodišnje odluke, koje ste vjerojatno zaboravili

Nova godina je povezana s novim počecima, provedbom obećanja i postavljanjem novih ciljeva. Većina ljudi odluči da će se riješiti viška kilograma, promijeniti prehranu i posvetiti se sebi. Svi se slažemo da su to izvrsni i vrlo važni ciljevi, ali mnogo puta zaboravljamo da na naše zdravlje i izgled utječe mnogo više od toga.

Kozmetika i sredstva za čišćenje su dio našeg svakodnevnog života. Sapuni, gelovi za tuširanje i  kreme koriste se nekoliko puta dnevno, tako da je vrlo važno da su proizvodi koje koristite prirodni i kvalitetni.

Jeste li znali da je većina konvencionalnih sapuna, gelova i šampona sadrže sredstva za pjenjenje koji isušuju i iritiraju kožu? Ne zaboravimo spomenuti i štetne ftalate, koji mogu povećati rizik od razvoja astme, pretilosti, alergija i problema sa štitnjačom. Neka istraživanja su pokazala da negativno utječu na kvalitetu sperme, a time i na plodnost.

JESTE LI ČULI ZA TRIKLOSAN?

Nalazi se u dezodoransima, sapunima i u nekim pastama za zube. Brojna istraživanja su dokazala da loše utječe na hormonsku ravnotežu i funkcioniranje štitnjače te povećava rizik od razvoja raka dojke.

Takva stvar sigurno ne želite u vašem tijelu!

Rješenje je jednostavno!

Uz prirodnu kozmetiku s najkvalitetnijim sastojcima izbjeći ćete loš utjecaj bilo koje tvari koja može biti štetna za vaše zdravlje.

SAPUNI I GELOVI

Koristite prirodne sapune i gelove kako biste izbjegli isušivanje kože i sve sastojke koji mogu iritirati i još više oštetiti vašu kožu. Izbor prirodnih gelova možete pronaći ovdje.

LOSIONI I KREME

Kvalitetni maslaci i ulja su najbolje riješenje za njegu tijela. Zašto ne biste koristili shea maslac, koji  potpuno hrani kožu, smanjuje nastanak bora i pomaže u borbi s dermatitisom, ekcemima i raznim drugim alergijama? Zašto ne biste umjesto kreme s umjetnim konzervansima, koji prodiru duboko u kožu, koristili ulje argana koje dokazano izglađuje bore? Možete se odlučiti za mnoge druge maslace i ulja s iznenađujućim učincima.

PILING

Svaka njega kože počinje s dobrim pilingom, tako da je vrlo važno da odaberete kvalitetan piling koji će temeljito očistiti kožu.

ANTICELULITNA PROIZVODI

Celulit je smetnja koja prati mnoge žene. Svaka žena bi ga se željela riješiti čim prije na bilo kakav način, ali nemojte pod svaku cijenu. Važno je odabrati prirodne proizvode s vrlo aktivnim sastojcima koji eliminiraju pojavu narančine kore. Stoga vam preporučamo da isprobate prirodne proizvode iz naše ponude: anti – cellulite gel i intenzivni serum celulit.

 Autor/Photo by: Tjaša Klembas/Aroma Herbal

Share this Post