tjedan restorana

Uskoro počinje Tjedan restorana, najfiniji tjedan u Zagrebu

Ako ste ljubitelj dobre hrane i pića, označite ovaj tjedan u kalendaru! Ovdje su svi na dobitku: za samo sto kuna dobit ćete tri slijeda i imati priliku posjetiti neke od najboljih restorana u zemlji! Zašto ne biste poveli prijatelje i obitelj i uživali u izvrsnoj hrani i vrhunskoj atmosferi?

Tjedan restorana Zagreb privući će “gastroljupce” koji će imati priliku uživati u nekom od 55 vrhunskih restorana više cjenovne kategorije s područja grada Zagreba i bliže okolice.

UŽIVAJTE U IZVRSNOJ HRANI ZA SAMO 100 KN

Ova gastro manifestacija održava se od 7. listopada 2016. do 16. listopada 2016., a svi posjetitelji moći će odabrati restoran gdje će po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna moći uživati u predjelu, glavnom jelu i desertu, ponegdje i u uključenoj čaši vina i/ili aperitivu.

ISPROBAJTE NAJTRENDI KOKTEL SASTOJAK U SVJETSKIM METROPOLAMA

Prije večere u jednom od restorana, nemojte propustiti fantastične koktele koje vam nude barovi hotela visoke kategorije u akciji “Na Koktel u Hotel”. Ovoga puta u hotelskim barovima barmeni “mixaju sa šljivom” jer hrvatska šljivovica trenutno je najtrendi koktel sastojak u svjetskim metropolama.

PROMOCIJA RESTORANSKE KULTURE

Tjedan restorana inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji je cilj promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.

Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici Tjedan restorana

Autor: croatia.hr

Share this Post