krema protiv bora

Upoznajte se s Mednom kremom protiv bora

Unatoč svemu, priroda je uvijek bila i ostat će vaš najjači i najmoćniji saveznik…

Kada su bore u pitanju, mnogi misle da su ekstremni tretmani jedini spas protiv ovog neminovnog utjecaja genetike. Činjenica jest da do danas nitko nije izbjegao prirodni proces starenja. Bore se pojave prije ili kasnije, no njihov se rapidni nastanak može ublažiti i na to se mora misliti na vrijeme.

Mnogo je unutarnjih i vanjskih čimbenika koji mogu utjecati na nastanak bora. Najveći vanjski utjecaj imaju UV zrake, čije djelovanje uzrokuje pojačano stvaranje slobodnih radikala i isušivanje epidermalnog sloja, što dovodi do oštećenja vlakana kolagena i elastina u vezivnom tkivu kože. Koža gubi tonus, postaje mlohava, a bore sve vidljivije.

EMOCIJE I HRANA

No, i nepravilna prehrana je jedan od ‘glavnih odgovornih’. Naime, rezultati najnovijih istraživanja, provedenih u Australiji, pokazuju da najmanje bora imaju ljudi koji su tijekom života pretežno jeli voće, zeleno povrće, jaja, ribu, mahunarke i maslinovo ulje dok ljude koji na jelovniku većinom imaju crveno meso, margarin, maslac i puno ugljikohidrata „krasi“ puno više bora od ostalih. „Teške“ emocije poput bijesa, mržnje, straha, zavisti i tuge isto su jedan od važnih čimbenika nastanka bora.

ARGAN, SHEA, KOKOS…

Genetska predispozicija i hormoni uvelike utječu na početak i tijek nastanka bora. S godinama epidermalni sloj kože postaje tanak i osjetljiv jer gubi velik dio masnoća odgovornih, među ostalim, i za tonus kože. Istodobno se smanjuje proizvodnja sebuma (loja) koji prirodno podmazuje kožu i stvara zaštitni film protiv isušivanja te je čuva od mehaničkih oštećenja. Manjak tih hormona sprječava ili znatno smanjuje sintezu kolagena i elastina te onemogućuje sintezu hijaluronske kiseline koja ima važnu ulogu u zadržavanju vlažnosti kože.

Upoznajte se s Mednom kremom protiv bora

Novi hit proizvod ‘tvornice prirodne kozmetike’ Total Natural je Medna krema protiv bora. Ova krema sprječava nastanak bora, koži vraća tonus i čini ju mekšom što licu daje mladenački izgled. Blagotvorni sastojci poput ulja argana i pasjeg trna direktno utječu na stvaranje kolagena i smanjenje bora, a shea i kokosov maslac te vitamin E pomažu da se koža duboko nahrani te postane baršunasta i elastičnija dok macerat nevena, pčelinji vosak i med sprječavaju upale i dodatno hrane kožu potrebnim nutrijentima.

DNEVNA ILI NOĆNA

Nanosi se na suhu kožu lica, ruku i tijela prema potrebi te može poslužiti kao dnevna i noćna krema. Medna krema protiv bora također pomaže regeneraciji ožiljcima oštećenoj koži, izrazito povoljno djeluje kod upalnih kožnih bolesti, a naročito kod atopijskog dermatitisa i rozacee.

TOTAL NATURAL VAS NAGRAĐUJE

Total Natural je odlučio nagraditi čitatelje portala wellness.hr, i to upravo svojim hit proizvodom- Mednom kremom protiv bora (50ml). Čak 5 sretnika uskoro ćemo nagraditi ovom fantastičnom kremom, a kako biste baš vi bili taj sretnik, pratite nas na Facebooku, sutra (18. listopada) idu pravila igre

Autor: wellness.hr/TotalNatural

Podijeli članak s prijateljima