Top 8 ljetnih fitness aktivnosti za obitelj

Top 8 ljetnih fitness aktivnosti za obitelj

Planirate obiteljski odmor i tražite zanimljive aktivnosti za cijelu obitelj?

Možemo uživati u tjelesnim aktivnostima s onima koje volimo, provodeći vrijeme zajedno.  Ključno je odabrati aktivnosti u kojima  će svi uživati .

Hodanje – povedite cijelu obitelj na šetnju po susjedstvu ili lokalnim destinacijama. Lijepo vrijeme iskoristite za šetnju kroz park ili svoju obitelj odvedite na kupanje u  bazenu, ako nije previše daleko.

Plivanje – Učinkovita vježba za cijelo tijelo, plivanje je odgovarajuća aktivnost za razne razine fitnessa.

Biciklizam – Na ulici ili na stazama, biciklizam je sjajna aktivnost za sve uzraste. Ne zaboravite da svatko treba nositi kacigu.

Kanuom ili kajakom – Ako imate pristup vodi, kanu ili kajak može biti izvrsna rekreacija za cijelu obitelj. Naravno, prsluci za spašavanje su obavezni za sve uzraste.

Zabavne igre na plaži – Graditi kule od pijeska ili igrati se na plaži garantira zabavu za svih. Trčanje po pijesku cijeli dan omogućuje vam zdravo vježbanje dok se zabavljate.

Timski sportovi – Igre kao što su tenis i košarka super su za manje grupe, nogomet, badminton i odbojka su zabavne obiteljske aktivnosti za veće grupe.

Planinarenje – zdrav ručak i obiteljsko druženje u prirodi na otvorenom . Pješačenje je zdrava vježba za sve uzraste, a također imate priliku uživati u ljepotama prirode.

Igre u dvorištu – Postavite u svom dvorištu prskalica i za trenutak vaše dvorište će se pretvoriti u vodeni park u kojem će uživati čitava obitelj za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Autor: wellness.hr/ acefitness.org

Share this Post