sv martin aquapark

Terme sveti Martin otvaraju Aquapark

Spustite se niz tobogan, skočite u bazen, zagrizite u zdrave snackove, osvježite se uz svježe iscijeđene prirodne sokove, zaboravite na sve brige u zdravoj sjeni i zabavite se sa svojom obitelji kao nikada do sada. Sve to, već od petka 10. lipnja pa sve do početka rujna.

Aquapark s velikim vodenim površinama, pješčana plaža za djecu, gusarski brod, odbojka na pijesku, brojni whirpooli, aquabar i ostale vodene atrakcije samo su dio ljetnog kupališta, a svi ljubitelji opuštanja i mogu isprobati i masažu ispod baldahina već od 75 kuna.

Svijet zdravih užitaka
Ako ogladnite, nemojte brinuti – tu je nekoliko gastro punktova koji nude razna jela, a novost je i samoposlužna traka u restoranu Pool Lounge koja donosi ukusna, lokalna jela po pristupačnim cijenama. Ako poželite osjetiti novi slogan toplica koji glasi “Svijet zdravih užitaka” prošećite do Hotela Spa Golfer koji u ponudi ima i bogatu ponudu zdravih smoothija i healthy snacka.

Novost u ponudi su i atraktivni adrenalinski sadržaji koje Terme Sveti Martin donose u suradnji s Accredo Centrom iz Zasadbrega, a među tim sadržajima valja svakako izdvojiti i Zip-line koji će s dužinom od gotovo 200 metara biti pravi hit među posjetiteljima. Od adrenalinskih atrakcija tu su i izleti quadovima, vožnje bergovima kao i battle archery.

Svi ljubitelji opuštanja i mogu isprobati i masažu ispod baldahina već od 75 kuna.

Za sve ljubitelje bicikliranja tu je i odlična biciklistička ponuda koja se sastoji od bogate ponude bicikala za najam, servisne stanice, praonice bicikla, vlastite GPS navigacije s ucrtanim točkama od interesa (POI) te brojne druge sadržaje koji će vam biti od koristi ako na Aquapark dolazite biciklom.

Više informacija potražite na službenim stranicama Termi

Wellness.hr

Podijeli s prijateljima