ispucale usne

Super trik za ispucale usne – zacijelit će preko noći doslovno

Prije odlaska na spavanje na usne je dobro staviti bogatu kremu, poput seruma za lice, koncentrata za ruke ili jednostavno bogate i masne kreme za lice. Oni će obnoviti usne.

Hladnija razdoblja sa sobom donose i pucanje usana. Suši zrak u unutarnjim prostorijama i hladan vanjski pogoduju sušenju nježne kože usana. Zbog toga je sklonija pucanju, ali na to utječu i češće prehlade i viroze zimi.

SERUMI I KONCENTRIRANE HRANJIVE KREME

Dermatologinja dr. Barbara Sturm, ima rješenje za sve nas, piše E!.
– Nanesite serum za lice na usne prije odlaska na spavanje. Oni su bogati ekstraktom biljke tušta koji je odličan za kožu i pomlađivanje, ali ujedno utječe i na povlačenje upale – kaže dr. Sturm.

Umjesto seruma, možete nanijeti i drugu vrlo koncentriranu kremu – poput bogatih krema za lice ili ruke ili koncentrata za ruke, piše portal 24sata.hr. Oni su bogati glicerinom i ostalim vrijednim sastojcima za obnavljanje kože pa će vaše usne ujutro biti značajno bolje. Po noći će se hraniti nanesenom kremom i obnavljati, a neće sudjelovati ni u kakvim radnjama niti biti izložene vanjskim utjecajima pa je ovaj ritual idealan za noć.

Autor: 24sata.hr

Share this Post