britanska manikura

Što je manikura?

ŠTO JE MANIKURA?

Manikura je kozmetički  tretman u kojem koristimo specijalni pribor, kreme, ulja, parafin, da bi naše ruke i nokti izgledali lijepo i njegovano. Tretman manikure za uljepšavanje noktiju i ruku izvodi kod kuće ili u salonu za nokte.

ŠTO JE BRITANSKA MANIKURA?

Možda već pratite Harriet Westmoreland na Instagramu; barem ste vrlo vjerojatno upoznati s njezinim radom koji je zadivio zajednicu ljepote tijekom posljednjih godinu dana. Njezina manikura s potpisom, koju je prozvala ‘britanska manikura’, savršenstvo je u svojoj jednostavnosti:

Ona je oduševila klijentice promovirajući kratke nokte, zaobljenog oblika, jedva prisutne boje i mega sjaja. 

Ovaj stil noktiju je toliko nosiv te iz dana u dan postaje sve popularniji što znači da se sviđa većini žena. Herriet tvrdi da njene klijentice navode da se s takvim noktima osjećaju čisto i svježe.

KAKO TO RADI HARRIET ?

Za taj izgled noktiju Harriet kaže: “Moja trenutna opsesija je staviti tri sloja Dirovog osnovnog premaza koji noktima daju savršen breskvast prozirni sjaj“.

Još jedna dobitna kombinacija koju smo špijunirali na njezinom Instagramu je jedan premaz osnovnog sloja plus sloj Dior Nail Glow, ružičastog laka koji se ne razlikuje od obojene hidratantne kreme za nokte (suptilno poboljšava i usavršava).

SVE POČINJE PRIPREMOM

Same možete pripremiti vaše nokte za savršen izgled. Jednom tjedno noću možete utrljani u kožicu i nokte  mješavinu prirodnih maslaca ili ulje jojobe. Na ruke stavite pamučne rukavice i ostavite ih preko noći na rukama

Savjet za dnevnu njegu ruku – kada god vam se ruke osuše, koristite bogatu kremu za ruke.

Prije nego što počnete nanositi lak, dobro je četkicom izribati nokte i kožicu oko noktiju, te napraviti piling kože na rukama s naglaskom na nokte i kožicu po rubovima noktiju

POSJETITE KOZMETIČARKU

Priuštite si kozmetičarku ili nail tehničarku jer je to dugoročno dobro za vaše nokte. Ne preporučujemo da se odstranjuje višak kožice. Stručna manikura smanjuje probleme s lomljenjem noktiju, stvaranjem viška kožice, a ljepota profesionalno uređenih noktiju značajno utječe na cjelovitu ljepotu i dobar osjećaj.

 Naučite  vještinu  manikure i počnite se baviti ovim unosnim,  jer je trebaju svi – bez obzira na spol i godine.   

Na tečaju manikure u Učilištu Lovran  naučiti ćete osnovnu klasičnu i francusku manikuru, lakiranje gelom/trajnim lakom, nadogradnju i ugradnju noktiju. U cijenu tečaja manikure uključen  je set opreme i proizvoda za rad.

Share this Post