nagrada

Stiže ljeto i mi vas nagrađujemo najtraženijim proizvodom

‘Najvjerniji pratioc’ skoro svake žene, nažalost je celulit. Upravo je on razlog zbog kojeg su žene često nepotrebno opterećene i narušenog samopouzdanja. Upravo iz tog razloga,  uredništvo portala wellness.hr u suradnji s tvrtkom Ortosan d.o.o., i ovog ljeta nagrađuje svoje najvjernije čitateljice vrijednim proizvodima.

OBOGATITE SVAKODNEVICU OVIM PREKRASNIM RITUALOM

Efekt narančine kore na koži može se otkloniti ili ublažiti kombinacijom pravilne prehrane, vježbe i masaže. Masaža poboljšava cirkulaciju, razgrađuje masne stanice, pomaže u uklanjanju štetnih tvari iz tijela i stimulira limfni sustav.

Želite li se riješiti narančine kore, ovo su proizvodi za Vas

Zahvaljujući  anticelulitnom gelu i intenzivnom serumu iz Aroma Herbal asortimana vaš svakodnevni život može biti obogaćen prekrasnim ritualom, a odlazak na anticelulitne tretmane zamijenite njegom kod kuće i pritom uštedite novac.

ANTICELULITNI GEL I INTENZIVNI SERUM ZA UČINKOVITU BORBU PROTIV CELULITA

Anticelulitni gel uklanja izgled narančine kore moćnom kombinacijom aktivnih tvari iz kave, cimeta, crvene naranče i organski uzgojene Aloa vere.

Serum sadrži jedinstvenu formulu ekstrakta organski uzgojene Guarana biljke, alge Laminaria, preslica i bršljana, te eteričnih ulja grejpa, naranče i limuna stimulira obnovu stanica i cirkulaciju, poboljšava elastičnost kože i potiče ravnotežu masnih kiselina. Anticelulitni serum je nemasan, te se brzo i učinkovito apsorbira u kožu.

Kako koristiti proizvode da bi se postigli vidljivi rezultati?

Birani sastojci u anticelulitnom gelu, visoke koncentracije, uz oprethodno nanošenje anticelulitnog seruma daju odlične rezultate.

Nanositi ga dva puta dnevno. Rezultat je zategnuta koža i vidljivost celulita znatno se smanjuje

Preporuča se nanijeti na kožu zahvaćenu celulitom, prije šetnje/hodanja/trčanja ili vježbanja,  3-4x tjedno, kroz 4-6 tjedana.

KREATIVNI NATJEČAJ

Kao što ste u uvodu mogli pretpostavitistručni žiri portala wellness.hr opet traži najkreativca.

Portal wellness.hr, jednom čitatelju/ ici poklanja Anti celullite gel od 200 ml koji vidite na fotografiji. Izabrani najkreativniji odgovori bit će objavljeni prilikom završetka natječaja, 28.04.2017., na našim  fb stranicama.

DA BISTE SUDJELOVALI POTREBNO JE:

 • odgovoriti na nagradno pitanje
 • like na FB stranicu portala wellness.hr
 • Share + like post  kreativnog natječaja

Sretno svima!

Pitanje:

Po vašem mišljenju, da li smatrate da prirodna kozmetika može imati zadovoljavajući učinak u borbi protiv celulita?

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.

  Share this Post