Specijalna bolnica Sv. Katarina - dobitnica nagrade za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu

Specijalna bolnica Sv. Katarina – dobitnica nagrade za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu

Bolnica Sv. Katarina proglašena je najboljom specijalnom bolnicom godine tijekom održavanja IMTJ Medical Travel Summita u Opatiji.

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina je tijekom održavanja IMTJ Medical Travel Summita u Opatiji, International Medical Travel Journal (IMTJ) , vodeći svjetski online časopis za medicinski turizam dodijelio nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu.

Bolnica Sv. Katarina proglašena je “Najboljom specijalnom bolnicom godine”, a sve sukladno ocjenama međunarodnih nezavisnih eksperata za medicinska putovanja i medicinski turizam. U ime Specijalne bolnice Sv. Katarina nagradu je primila gospođa Jadranka Primorac, članica Uprave, a nagradu joj je dodijelio g. Keith Pollard, izvršni urednik International Medical Travel Journala.

>> Specijalna bolnica Sv. Katarina – europski centar izvrsnosti
– Ovo je veliko priznanje od strane međunarodne javnosti ne samo našoj bolnici nego i hrvatskom zdravstvu u cjelini. Sv. Katarina će sustavno raditi na daljnjem pozicioniranju Republike Hrvatske kao prepoznatljive destinacije medicinskog turizma na globalnom tržištu zdravstvene industrije – izjavila je gđa Jadranka Primorac.

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina u Zaboku europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom. Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World, nastavna je baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci te Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Splitu.

U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sveta Katarina proglasio je Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj. Tijekom 2016. godine Specijalna bolnica Sveta Katarina osvojila je status nacionalnog šampiona (National Champion for Republic of Croatia in The European Business Awards) u kategoriji odnos prema klijentima i kvalificirala se u finale gdje će se ove godine izabrati najbolja europska tvrtka u toj kategoriji. Specijalna bolnica Sv. Katarina nositeljica je i statusa Superbrands 2016.
U lipnju ove godine, Specijalna bolnica Sv. Katarina u suradnji s čuvenom američkom Mayo Clinic i International Society of Applied Biological Sciences (ISABS) organizira jednu od najznačajnijih svjetskih znanstvenih konferencija u 2017. godini, u čijem radu sudjeluje i petero dobitnika Nobelove nagrade.

 

www.svkatarina.hr

 

Autor/Photo by: 4seasonscroatia.com

Share this Post