jedna od 7 cakri blokirana

Simptomi da vam je jedna od 7 čakri blokirana i što napraviti?

Svaka od 7 čakri odgovorna je za neki aspekt života. Izravno su povezane sa zdravljem čitavog tijela, s emocionalnim blagostanjem i mentalnim sposobnostima.

Duž linije kralježnice, počevši od njene baze pa do vrha glave smješteno je sedam čakri – korijenska, sakralna, čakra solarnog pleksusa, srčana čakra, grlena čakra, treće oko i krunska čakra. Pojednostavljeno, čakre možete zamisliti kao kotače energije koji se brzo okreću.

ČAKRE I NJIHOV UTJECAJ NA NAŠE ZDRAVLJE

One su energetski centri i zajedno funkcioniraju kao eko-energetski sustav u tijelu. Omogućavaju nam da se izražavamo i živimo život punim plućima, a svaka od sedam čakri odgovorna je za neki aspekt života, kao što su primjerice ljubav, bogatstvo i kreativnost, prenosi portal 24sata.hr.

Čakre su izravno povezane sa zdravljem čitavog tijela, s emocionalnim blagostanjem i mentalnim sposobnostima, stoga je vrlo važno da one budu u savršenoj ravnoteži. Ako se neka od čakri blokira ili isklizne iz ravnoteže, moramu ju „izliječiti“ kako bi se ponovno omogućio slobodan protok energije.

Energija čakri se osjeti kada rukama skeniramo tijelo. Na taj je način moguće iz tijela, kroz čakre izvući nezdravu, negativnu energiju te u tijelo poslati pozitivnu, iscjeljujuću energiju.

LIJEČENJE KRISTALIMA

Liječenje kristalima je vrlo učinkovit i jednostavan način da pročistite, uravnotežite i izliječite čakre. Lezite i udobno se smjestite. Na svaku čakru stavite odgovarajući kristal. Opustite se, vizualizirajte i osjetite kako se čakre energiziraju i zacijeljuju. Zamislite da energija kroz čakre teče poput rijeke kroz korito. Kada nema prepreka, rijeka protječe mirno i kontinuirano hraneći vodom svoje obale. Ovaj tretman može trajati od 10 minuta do dva sata i više, ovisno o individualnim potrebama, stoga slijedite instinkt.

Više o čakrama pročitajte u sljedećem članku gdje će se opisati njihova svojstva, te kako svaka od njih utječe na vaše zdravlje i koje su metode liječenja…

Autor: 24sata.hr/wellness.hr

Share this Post