Savršenstvo ne postoji? Ova krema pokazuje suprotno

Savršenstvo ne postoji? Ova krema pokazuje suprotno

Činjenica je da koža na licu treba posebnu i kvalitetnu njegu. Samo na taj način možemo kožu održati elastičnom, napetom i svilenkasto glatkom. Dobra krema je jedan od najvažnijih čimbenika za prekrasnu kožu. Na tržištu ih ima jako puno, ali se rijetko koja može usporediti s Ultra Rich kremom iz britanske tvrtke Eve Taylor.

Poput većine žena, isprobala sam puno krema; od najjeftinijih do najskupljih. Nisam bila zadovoljna ni s jednom. Većina njih je izazivala osjećaj težine i neugodno peckanje na licu, a s drugima nisam primijetila nikakvo određeno poboljšanje. Činilo mi se da bih kreme trebala koristiti nekoliko puta dnevno kako bih koži osigurala temeljitu hidrataciju.

Posljednjih nekoliko godina bila sam vrlo pažljiva pri odabiru sastojaka u kozmetičkim proizvodima koje koristim. Otkrila sam da čak i skuplje marke, koje svi znamo, koriste štetne sastojke u svojim proizvodima. Učinak može biti trenutno vidljiv, ali ne smijemo zbog toga ugrožavati svoje zdravlje.

ZAŠTO JE ULTRA RICH KREMA PRAVA ODLUKA?

Krema opravdava svoje ime, jer je izuzetno bogata, mirisna i učinkovita.

Samo mala količina kreme je dovoljna da se primijeni na lice, jer je učinkovita i bogata hranjivim sastojcima. Koža na licu odmah postaje nevjerojatno meka i glatka. Prekrasan osjećaj na licu traje cijeli dan. Koristim ju prije spavanja jer mi pruža optimalnu noćnu njegu.

ZAŠTO JE UČINKOVITA?

Jedinstvena formula

Zbog jedinstvene formule zadržava vlagu u koži i štiti je od slobodnih radikala i vanjskih utjecaja. Zato je preporučujemo pušačima i ženama koji žive u zagađenoj sredini.

Hijaluronska kiselina

To je ključna komponenta zdrave kože. Hijaluronska kiselina ima izuzetnu sposobnost zadržavanja vode u tkivima, jer može zadržati do 1000 puta veću težinu vode naspram vlastite težine. Djeluje kao dio sinovilanske tekućine u zglobovima i djeluje kao lubrikant, a također sudjeluje u procesima stvaranja kolagena i elastina. Nedostatak hijaluronske kiseline se izražava izvana kao suha koža, neelastičnost i nepropusnost te pojava bora. Ultra rich je krema koja će pružiti vašoj koži sve što joj je potrebno , tako da će vaša koža uvijek bit glatka, hidratizirana i elastična.

Retinol

Krema sadrži retinol, koji stimulira obnovu stanica.

Eterična ulja nerolija, kamilice, kadulje i bergamota

Eterična ulja djeluju antiseptički, smiruju kožu, ubrzavaju stvaranje kolagena, eliminiraju toksine i prekrasnog su mirisa.

To je savršena krema, vrijedna svakog novčića. Nakon nekoliko tjedana, poboljšanja su vidljiva!

Više o Eve Taylor i Aroma Herbal proizvodima saznajte putem prodaja@wellness.hr.

 

Autor: Tjaša/Aroma Herbal

Share this Post