razor do pomladjene koze

S ružom do zdrave, pomlađene i čiste kože

Ruža je simbol vječne ljubavi, prijateljstva i uspjeha. Zbog njenih iznimno lijepih cvjetova malo ljudi će ostati ravnodušno, njen bezvremenski miris nas zavodi tisućljećima.

Ruže nisu samo lijepe i mirisne, one također imaju mnoga ljekovita svojstva. Kineski filozof Konfucije je o njihovom uzgoju i ljekovitim svojstvima napisao više od 600 knjiga. Danas koristimo ruže i njihove ekstrakte u kozmetici, kuhanju i za liječenje određenih zdravstvenih i emocionalnih problema. Ovaj put ćemo se usredotočiti na korištenje ruža u kozmetičke svrhe.

ETERIČNO ULJE RUŽE

Eterično ulje ruže djeluje antiseptički, protuupalno i umirujuće, pa je čest sastojak kvalitetnih kozmetičkih proizvoda za njegu kože. Zbog svojih sastojaka temeljito čisti, revitalizira i regenerira kožu. Pogodno je za žene zrelijih godina jer uspješno izglađuje bore i zateže kožu. Eterično ulje ruže ili kozmetika koja ga sadrži, pomaže onima koji imaju problema s aknama.

PRIMJENA ETERIČNOG ULJA RUŽE NA KOŽU SKLONU AKNAMA

Istraživanja u Kini pokazalo je da je Propionibacterium acnes (bakterije koje uzrokuju akne) nakon primjene 0,25% otopine eteričnog ulja ruže u potpunosti uništena. Tri puta dnevno stavite na čistu vatu kap eteričnog ulja, te umasirajte na područje zahvaćeno aknama. Veliki učinak ima u kombinaciji s kokosovim uljem, tako da možete kap eteričnog ulja razrijediti u žličici kokosovog ulja, te smjesu nanijeti na kožu.

Godine 2010., istraživanje je pokazalo da eterično ulje ruže u kozmetičkim proizvodima omogućuje našoj koži da apsorbira veću količinu hranjivih tvari i kemikalija.

AROMA HERBAL PROIZVODI S MIRISOM RUŽE

Sapun s mirisom ruže je vrlo popularan jer ima prekrasan miris i za razliku od mnogih drugih sapuna sadrži organski proizvedene sastojke, te je pogodan za iznimno osjetljivu i problematičnu kožu. Miris je vrlo intenzivan i dugotrajan. Aroma Herbal (https://wellness.hr/aroma-herbal/) osigurava kvalitetu i pristupačne cijene, odličan asortiman proizvoda koji će oduševiti svakoga.

Svi znamo da je masaža ima mnoge pozitivne učinke na kožu, tijelo i ukupnu dobrobit. I iskreno preporučujemo ulje za masažu s mirisom ruže, jer pozitivno djeluje na opuštanje i vaše raspoloženje. Ruća  također djeluje afrodizično, tako da je pogodna i za romantičnu masažu.

Osim sapuna i ulja u našoj ponudi možete pronaći i mirisnu svijeću koja će mirisima ruže osvježiti vaš prostor i oduševiti vas svojim jedinstvenim mirisom.

Informacije i cijene na upit: prodaja@wellness.hr

Autor/Photo by: Tjaša Klembas/Aroma Herbal Hrvatska

Share this Post