dahlke

Ruediger Dahlke u Opatiji, 17.04.2017., Milenij Hoteli

Dr. med. Ruediger Dahlke je razvio cjelovit koncept i praksu  psihosomatske medicine, kroz koji  možete otkriti a potom i preobraziti nefunkciolana u funkcionalna vjerovanja, emocije i ponašanja – time i riješiti psiho-socijalnu patnju, unaprijediti kvalitetu života, izbjeći pojavu bolesti i pomoći u liječenju bolesti. Mnoge bolesti imaju uzrok u našem umu, a svaka bolest ima psihičke posljedice.

Predavanje: Bolest kao put (11.00-12.30)
Predavanje Dr. Ruedigera Dahlkea je usmjereno na razumijevanje bolesti kao posljedice psihosomatskih procesa. Tijekom predavanja  možete otkriti što Vam poručuju simptomi bolesti kao što su infekcije, alergije, glavobolja, nezgode, bolovi u srcu i želucu, kao i bolesti poput raka. Za autora ne postoje različite bolesti, koje bi bile manje ili više izlječive, nego samo jedna bolest, koja neodvojivo spada u čovjekovo „loše osjećanje“ i pokazuje se samo u različitim slikama bolesti. Ta bolest prati čovjeka cijeli život i ulijeva se naposljetku u smrt. Ona pripada životu poput zraka za disanje, znak je da čovjek živi u napetosti, čiji se simptomi obično samo na određeno vrijeme mogu ukloniti medikamentima i operacijama. Sve naše fizičke i psihičke bolesti mogu biti  simptomi koji nam prenose vrijedne poruke iz duševnog područja.

 Radionica : Životne krize kao izazov za razvoj (14.00-18.30)
Tijekom seminara polaznici imaju mogućnost da  kroz intenzivnu razmjenu sa  dr Ruedigerom Dahlkeom, svoje životne krize preobraze u snage za samoiscjeljenje i osobni razvoj.

Ruediger Dahlke: Po završetku studija medicine u Munchenu usavršio je prirodne metode liječenja i prošao proširenu obuku iz različitih psihoterapijskih pravaca. Uspio je kreirati cjelovit pristup psihosomatskim bolestima te unaprijediti liječnički pristup tako da se zajednička potraga za iscjeljenjem odvija u suradnji i međusobnom poštovanju između liječnika i pacijenta uz razumijevanje dinamike i sveobuhvatnih zakona života. Educira doktore u Integrativnoj medicini za Njemačku liječničku komoru. Napisao je ukupno preko 65 knjiga od kojih je preko 5 milijuna prodano samo u Njemačkoj, a preveden je na 28 jezika.

POZIV NA SEMINAR

Sve koji žele sudjelovati u razvijanju polja cjelovitog zdravlja i preuzeti odgovornost za svoje zdravlje i za svoju sudbinu pozivamo na seminar i predavanje dr Ruedigera Dahlkea u Opatiju 17.04.2017 godine. Ulaznice se mogu kupiti u Učilištu Lovran-Wellness akademiji.

Cijena predavanja: 110 kn putem prijave (150 kn – na dan održavanja)
Cijena radionice: 380 kn putem prijave (410 kn – na dan održavanja)
Cijena predavanja i radionice zajedno: 460 kn putem prijave (520 kn – na dan održavanja)

Predavanje je na Njemačkom jeziku – osiguran prijevod na Hrvatski.

Mjesto održavanja: Conference park 25/7 (Grand hotel 4 opatijska cvijeta)
Smještaj u Opatiji  – Milenij hoteli, Opatija
Smještaj u Lovranu  – Hotel Lovran

PORTAL WELLNESS.HR U SURADNJI S UČILIŠTEM LOVRAN VAS NAGRAĐUJE

Odlučili smo nagraditi dvoje čitatelja portala wellness.hr s ulaznicama za seminar i predavanje dr Ruedigera Dahlkea u Opatiji. 

DA BISTE SUDJELOVALI POTREBNO JE:

 • odgovoriti na nagradno pitanje
 • like na FB stranicu portala hr
 • Share + like post  kreativnog natječaja

Najkreativniji odgovori po mišljenju uredničkog tima portala wellness.hr-a biti će objavljeni prilikom završetka natječaja, 12. travnja 2017. na našim fb stranicama.

Sretno svima!

Pitanje:

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.