Zaroni u zivot

Retreat za žene: ‘Zaroni u život’

Na tragu prošlogodišnjeg veselog ženskog ljetovanja radionice Zaroni u život, ovogodišnji će se održati od 18. do 24.06.2016.

Kome je namijenjena radionica?

Radionica je namijenjen svim ženama, bez obzira na (ne)iskustvo u osobnom razvoju. Odlična je i za početnice, bit će vam sjajna motivacija za dalje. One koje su iskusne u osobnom razvoju dobit će nova pitanja i nove uvide, jer svi već znamo da se cijeli život vraćamo istim temama te na novim razinama savladavamo izazove za koje ranije nismo bili spremni.

Što je drugačije?

Kako kažu organizatori, oblik će ove godine biti ponešto drugačiji, zadržat će se sve ono dobro i isprobano, promijeniti ono što je bilo nepotrebno te dodati nova uzbuđenja i opuštanja. Osim masaža i tretmana, nema fakultativnih programa – sve je u jednom paketu. Također, nova tema radionice je- PRIHVAĆANJE.

‘Blagdanski tjedan’

Takozvani “blagdanski” tjedan, s dva vikenda i dva praznika, bit će tradicionalni termin svake godine.  To je razdoblje kad većina ljudi mora iskoristiti godišnje odmore koji su im preostali od prethodne godine, djeca su već na školskim praznicima, ljeto je, more je toplo, dani su najduži u godini.

Prvi dan, subota 18. lipnja predviđen je za dolazak, kupanje, odmor i upoznavanje, radimo od nedjelje do petka. Ako možete, preporučujemo vam da ostanete još jedan dan nakon programa, da se dojmovi slegnu, integriraju, da ne odjurite odmah u košnicu civilizacije. To je vrijeme stvarno dragocjeno, vidjet ćete.

Više informacija na LINKU 

Wellness.hr

Share this Post