Redizajnirali smo se!

Redizajnirali smo se!

Dragi naši čitatelji, dobro nam došli na sasvim novi i još bolji wellness.hr

Kao što svi već dobro znate, portal wellness.hr više od 10 godina prati teme wellnessa i zdravlja. Tako ste do sada ovdje mogli čitati tekstove sa savjetima o njezi lica i tijela, pozitivnoj psihologiji i komplementarnoj medicini, a bilo je tu i poslovnih blogova, naravno, uvijek s fokusom na wellness industriju. Ipak, stari je dizajn portala pregazilo vrijeme i došao je čas da našim tekstovima podarimo novi, moderniji look, koji će lakše održati korak s vremenom. Upravo zato, zadnjih smo mjesec dana ‘zasukali’ rukave i ozbiljno se ulovili posla, a sve kako bismo vama u ovo proljetno vrijeme predstavili novo izdanje, dobro vam znanog portala.

Novi dizajn, nove teme, novi ljudi…
Puno smo ‘mozgali’ oko novih rubrika, tema koje ćemo pokrivati i destinacija koje ćemo otkrivati… I nakon nekoliko takvih timskih brainstorminga, odlučili smo se za ono najlogičnije, a to je da se i dalje držimo onoga u čemu smo najstručniji – wellness životnog stila i wellness stručnih tema za wellness djelatnike i poduzetnike

Dopustite našim stručnjacima da vas savjetuju, našim rubrikama da vas promoviraju i našim člancima da vas informiraju i zabave.

Ipak, osim što mijenjamo dizajn, širimo i spektar tema i suradnika. Tako će sada wellness.hr na portalu pisati redom stručnjaci wellness industrije – naši učenici, partneri, suradnici, kolege: wellness manageri, terapeuti i poduzetnici; doktori medicine; psiholozi i life coachevi, nutricionisti, fizioterapeuti, turistički stručnjaci. Naši su temelji čvrsti i oslonjeni na regionalno najpoznatiju ustanovu za školovanje wellness i zdravstveno turističkih kadrova – Wellness Akademije iz Lovrana.

Kroz rubrike ‘Wellness ponude’ i ‘Medical ponude’ olakšat ćemo ponuđačima wellnessa i medical wellnessa da dođu do svojih klijenata, a klijentima da pronađu svoje idealno wellness putovanje ili medical ponudu. Rubrika ‘Poslovni kutak’ je mjesto rezervirano za novosti i najave važnih događanja u svijetu wellness i zdravlja, stručne teme i naravno na dobavljače i ostale prateće sudionike wellness industrije gdje mogu prezentirati svoj proizvod ili se direktno povezati s kupcima.

Dopustite našim stručnjacima da vas savjetuju, našim rubrikama da vas promoviraju i našim člancima da vas informiraju i zabave. Vaši su prijedlozi i sugestije uvijek dobrodošli. Želite li suradjivati sa nama, javite se. Mi i u poslu njegujemo holistički pristup, jer se vodimo stavom da je uspjeh u životu i u radu – rezultat povezivanja, umrežavanja, suradnje i dobre namjere. Čitajte wellness.hr

Podijeli s prijateljima