reach om

Reci ‘om’ prije nego kažeš ‘da, uzimam’!

Tražiš li način da se na sam dan vlastitog vjenčanja osjećaš najbolje moguće? Prije nego kažeš uzimam… reci ‘Om’. Bez obzira na to voliš li više sama meditirati, ili radije želiš isplanirati druženje s najdražim curama, seansa yoge prije nego prošetaš oltarom, mogao bi biti jedan od najboljih darova koji si možeš pokloniti na dan svoj vjenčanja.

1. SMIRIT ĆE TI UM
Koliko god se pripremala, na sam dan vjenčanja, nešto mora krenuti u krivom smjeru- jer uvijek krene. Kontroliraj stres disanjem, i planiraj jutarnju yogu. Lakše ćeš se nositi sa svim izazovima koje ti ovaj posebni dan donosi. Samim time, omogućit ćeš sama sebi da taj dan doživiš s većim intenzitetom sreće za sebe, svoje goste, pa tako i cijelu zabavu

2. BIT ĆEŠ PRISUTNIJA
Potrošila si mjesece, možda i godine, planirajući svoj ‘veliki dan’, a onda kada dođe,l proleti u trenu oka. Ostani prisutnija tijekom najsitnijih detalja dana svoj vjenčanja- šale koju ćeš podijeliti s nekom od starijih rođaka, okus svoje rođendanske torte, ili prvi osjećaj vjenčanog prstena na ruci. Ovo su ti mali trenuci koje želimo sačuvati u svojoj memoriji, jer su nam kasnije najvrjedniji.

Seansa yoge prije nego prošetaš oltarom, mogao bi biti jedan od najboljih darova koji si možeš pokloniti na dan svoj vjenčanja.

3. NAPUNIT ĆE TE ENERGIJOM
Ako i nisi toliko zainteresirana u onaj duhovni element yoge, fokusiraj se na fizičko! U dan krećeš s pokretom i vježbanjem, što pokreće endorfin i krvotok tvog organizma . Ovako ćeš napuniti baterije, ali i dobiti ‘zdrave’ boje u obrazima. Osjećat ćeš se razbuđenom, uzbuđenom i spremnom..

4. BIT ĆEŠ FOTOGENIČNIJA
Izuzmemo li koji zalutali ‘photo bomb’, ništa ne pokvari nakit, frizuru i haljinu kao loše poziranje za fotografiju. Jutarnja yoga pomoć će vam da se uspravite, izgledate aktivno, a vaša će vam stopala, kojima je suđeno da dan vjenčanja provedu ‘na visokoj nozi’ biti zahvalna na jutarnjoj seansi rastezanja, prenosi Spafinder.

5. POVEZAT ĆE TE S PARTNEROM
Bit vjenčanja je u povezivanju sa svojim partnerom. Povezivanje na dubljoj razini kao početak putovanja na koje zajedno krećete. Ipak, lako je pogubiti tu povezanost zbog stresa oko planiranja, dogovaranja i ostalih izazova koje samo vjenčanje nosi. Zato, svakako uzmi ujutro sat vremena da centriraš svoje misli i prizemljiš svoj um prije nego tu energiju kreneš prenositi na druge.

Wellness.hr

Podijeli s prijateljima