mevza

Prvi IČIĆI MEVZA Challenge

Ne propustite prvi IČIĆI MEVZA Challenge 2016. od 24. do 26. lipnja, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

U organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija, na već dobro znanim terenima ičićanske plaže, prvi će se put održati i seniorski MEVZA (Middle European Volleyball Zonal Association) turnir odbojke na pijesku

Sve gledatelje očekuje vrhunska sportska igra, odlična zabava i još puno iznenađenja, a zauzvrat tražimo vatreno navijanje i da se dobro provedete! Organizator turnira, Mladen Đorđević, ove godine domaćoj publici predstavlja igrače koji dolaze iz Austrije, Češke, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Hrvatske te Izraela koji se nedavno učlanio.

LIVE PRIJENOS

Kao i na IČIĆI OPEN-u, maštoviti voditeljski dvojac David i Jadran, ponovno će svojim specifičnim znanjem o odbojci na pijesku stvoriti fantastičnu atmosferu. Kako prenose iz organizacije, zabava je zagarantirana, kao i napete utakmice na oba odbojkaška terena uz cjelodnevni online prijenos uživo.

Povedite sve svoje male i velike, prijateljice i prijatelje, susjede, simpatije, roditelje, none i noniće jer tribine imaju kapacitet od 700 gledatelja i po prvi put moći će se sjediti i pratiti utakmice na oba terena. Inače, ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Detaljne informacije o programu i prijavama pronađite na OVDJE.

Wellness.hr/FB event manifestacije