Nekoliko loših navika koje su možda uzrok nastanka bubuljica

Prirodni botox tretman lica

Botox tretman lica uklanja posljedice starenja  kože, bore i opuštenost kože. Razlozi starenja kože su isti za sva tkiva, ali su njihovi efekti različiti na nivou epiderme i na nivou derme. Neravnoteža sinteze aminokiselina koje sudjeluju u obnovi kolagena  u dermi uvjetovana je vanjskim i unutrašnjim faktorima. Uslijed toga dolazi do stvaranja slobodnih radikala i promjene sustava vanjske kontrole stanične funkcije.Procesom starenja epidermis postaje suh, hrapav i sklon ljuštenju. Granica izmedu derme i epiderme postaje tanja, a time i sklonost boranju postaje veća.

Vrste botox tretmana lica

Botox je naziv za  preparat koji može biti proizveden pomoću  bakterije Clostidium botulinum ili ekstrahiran iz ljekovitog bilja.

Tretmanom bora  injekcijama botoksa ciljano se paraliziraju oni mišići u koje se ovaj pripravak aplicira. Na taj način mišići se više ne grče i ne rastežu i posljedično ne nabiru kožu pa se tako odgađa nastanak bora.

Prirodni botox tretman se provodi  botox peel-of  maskom bogatom prirodnim botoxom izoliranim iz biljnog materijala. Rado ga biraju oni koji preferiraju prirodne metode liječenja i njege.

Botox peel of maska je poseban spoj visoke tehnologije i bioloških osobina aktivnih tvari ekstrahiranih iz sjemena hibiskusa (oligopeptidni komplex) i alginata (heksapeptidni kompleks)  koji imaju izuzetno stimulativno djelovanje na epidermis, preoblikujući kožu koja je izgubila tonus i jedrinu. Namijenjena je svim tipovima kože lica za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Oligopeptidni heksapeptidni aminokiselinski  kompleks u Botox peel-of prirodnoj maski djeluju miorelaksantno što znači da smanjuje dubinu bora i linija na licu nastalih zbog starenja, kontrakcije mišića i mimike lica.

Kako se provodi botox tretman lica prirodnim pripravcima?

Tretman prirodnim Botoxom je siguran i jedan od najdjelotvornijih te najpopularnijih estetskih tretmana za uklanjanje bora na području lica i vrata.

Radi se o jednostavnom, nekirurškom tretmanu, koji je bezbolan i traje oko 60 minuta. Prirodni botox neće utjecati na osjetilne živce niti ćete se osjećati ukočeno.

Tretman se sastoji iz anti-age masaže lica i botox peel off maske.

Poslije dobro očišćene i pripremljene kože  tretman se započinje čišćenjem lica i mehaničkim pilingom lica koji uklanja izumrle stanice s površine kože i uspostavlja savršenu hidrolipidnu ravnotežu. Zatim slijedi anti-age masaža lica koja stimulira mišićni tonus, zagrijava tkivo i potiče cirkulaciju i stvaranje kolagena.Time se poboljšava tonus, cirkulacija i priprema koža za bolji prodor preparata koji se nalaze u botox peel of maski u dublje slojeve kože. Nakon masaže botox peel of maska u obliku praha se miješa s vodom ili hidrolatom i nanosi na kožu. Maska se na licu gumira i skida nakon 30 minuta u jednom komadu.

Ovom kombinacijom masaže i profesionalnih prirodnih anti-age preparata,  koža postaje zategnuta i blistava.

Više o prirodnim maskam pročitajte na linku.

Autor: AromaHerbal

Share this Post