food film festival

Pripremite se na Food Film Festival Zagreb

Jedinstven koncept festivala posjetiteljima garantira nezaboravno filmsko gastro iskustvo koje povezuje dvije umjetnosti – filmsku s onom spravljanja hrane.

FOOD FILM FESTIVAL Zagreb  ljetni je gurmanski festival na otvorenom posvećen filmovima u kojima hrana igra glavnu ulogu.

FOOD FILM FESTIVAL Zagreb 2016 sponsored by Coca-Cola sastoji se od prezentacije najboljih i najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, slastičarna i vinoteka uz večernje projekcije foodie filmova poput Paklena kuhinja, Jiro dreams of sushi, Mostly Martha, Sideways na otvorenom (Zrinjevac) uz koje posjetitelji mogu uživati u prigodnim CCFFF menijima.

GASTRO I VINSKE RADIONICE

Uz zanimljivo iće i piće po izrazito povoljnim cijenama naših gastro kućica te najpoznatije foodie filmove, na FFF-u održavat će se i kulinarske i vinske radionice te gastro promocije… Svi posjetitelji doživjet će više osjetilno iskustvo gdje će najbolji zagrebački bistroi i restorani pripremati hranu koja se priprema i na velikom platnu. Ulaz na FFF Zagreb u potpunosti je besplatan. Za više informacija posjetite FB stranicu festivala.

Autor: wellness.hr/ foodfilmfestivalzagreb.hr

Share this Post