wellness menadzer

Poziv na predavanja i predstavljanje programa Wellness menadžer

Učilište Lovran– Wellness Akademija poziva sve zainteresirane za pohađanje programa školovanja kao i sve Wellness menadžere u praksi koji žele saznati više od predavača iz prakse, da u subotu 5. studenog u 11 sati dođu upoznati se s programom školovanja Wellness menadžer.

Predavanje na temu: Poduzetništvo u wellnessu od ideje do realizacije, 45 min
Saznajte procese pri otvaranju i pokretanju obrta ili tvrtke, te osnove izračuna isplativosti ulaganja u wellness poslovni pothvat. Predavanja će održati ravnateljica Učilišta Lovran dr. Jelica Popić s dugogodišnjim iskustvom poduzetnika u wellnessu.

Poziv na predavanja i predstavljanje programa Wellness menadžer

Predavanje na temu: Efektivno delegiranje, 45 min
Jedna od osnovnih aktivnosti i vještina menadžera je delegiranje, međutim postoje razlike između delegiranja i efektivnog delegiranja. Predavanje s konkretnim idejama i rješenjima iz prakse održat će dugogodišnji predavač predmeta Upravljanje ljudskim potencijalima u wellnessu – Branimir Blajić, poduzetnik i direktor wellness i zdravstveno-turističkog objekta.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane!
Za detaljnije informacije o događaju, kao i najavu dolaska na predavanja- na telefon: 051 293 851 ili putem maila: info@wellness.hr

Autor: Učilište Lovran

Podijeli članak s prijateljima