Pokupi nagradu, ostvari svoju wellness karijeru

Pokupi nagradu, ostvari svoju wellness karijeru

Želiš li razviti vlastitu karijeru u wellnessu? Kreni već danas. Budi kreativan, odgovori na postavljeno pitanje i ‘zasluži’ popust od čak 3000 kuna na upis programa školovanja Wellness Menadžer.

NOVA KARIJERA ZA NOVI ŽIVOT

Zapošljivost obrazovanih wellness i zdravstveno turističkih kadrova u Hrvatskoj je dokazano iznad prosječna. Wellness i zdravstveni turizam grane su koje u turističko poželjnoj destinaciji rastu i rast će. Svi polaznici regionalno najpoznatije lovranske Wellness Akademije(akademija.wellness.hr ) stječu konkretna znanja, vještine i iskustvo pružanja wellness usluga ili vođenja wellness centra, te su već po završetku spremni za zapošljavanje ili samozapošljavanje.

PREKO 2000 POLAZNIKA ŠKOLE

Kroz desetogodišnje iskustvo i kvalitetu edukacijskih programa nova je zvanja u Učilištu Lovran steklo preko 2000 uspješno školovanih polaznika na programima usavršavanja, osposobljavanja, trajnim stručnim usavršavanjima i obukama, a još značajnija činjenica je da gotovo 70% završenih polaznika na programa za Wellness Menadžera rade na pozicijama voditelja u renomiranim hotelskim lancima, lječilištima ili privatnim gradskim spa centrima, kozmetičkim salonima, fitness centrima, zdravstvenim ustanovama/ordinacijama, farmaceutskim kućama…

WELLNESS MENADŽER: STEKNITE NOVE VJEŠTINE

Školovanje je namijenjeno pojedincima koji se žele zaposliti ili napredovati u karijeri u wellness i spa industriji, kao voditelji, menadžeri ili vlasnici wellness centra, centra zdravlja i ljepote, kozmetičkog salona, zdravstveno-turističkog centra, fitness centra i ostalih poslovnih sustava u industriji zdravlja i odmora.

NASTAVA U WELLNESS CENTRU

Nastava se održava u realnom okruženju ‘wellness škole u wellness centru’- Laurana spa, medical wellnessu smještenom unutar Hotela Lovran.

LAKŠE DO POSLA

Kroz dugogodišnju suradnju s poslodavcima na području cijele Hrvatske, Wellness Akademija razvila je ugled koji garantira kvalitetu kadrova. To ih stavlja u poziciju u kojoj njihova preporuka u branši- ‘zlata vrijedi’. Tako im se sada poslodavci sami obraćaju u potrazi za kvalitetnim kadrovima.

OSTVARI 20 % POPUSTA NA UPIS

Učilište Lovran svim svojim bivšim i budućim polaznicima, kao i onima koji su u ovom upisnom roku već upisali spomenuti program, nudi mogućnost da ostvare popust od preko 20 % na upis programa školovanja Wellness Menadžer. Upisi na program već su u tijeku, a trajat će sve do početka nastave u studenome.

Od danas 12. 7, pa sve do kraja srpnja, trajat će kreativni natječaj, a Wellness Akademija izabrat će tri najkreativnija odgovora i nagraditi ih s 20 % popusta prilikom upisa na program školovanja. Imena dobitnika, kao i njihove odgovore, objavit ćemo 2. kolovoza na portalu wellness.hr. Sretno svima i budite kreativni!

NAGRAĐENI ODGOVORI:
1. Ana JuretićZa mene wellness Životni stil znaci biti u harmoniji zdravlja i ljepote. Živjeti u skladu s prirodom i samim svojim bićem. Cijeli život učiti i napredovati, uživati u svakoj novoj vještini i raditi sa zadovoljstvom. To je za mene način života u kojem pronalazim sebe, način zivota koji me ispunjava i čini sretnom.

 

2. Sanja Škalec: Wellness životni stil za mene znači voljeti sebe i brinuti o svom tjelesnom, emocionalnom i psihičkom zdravlju koristeći prirodne metode i preparate za poboljšanje trenutnog stanja.

 

3. Dubravka Vidović: Sa wellness životnim stilom nemožeš pogriješiti. Od vježbi, prehrane do raznih masaža, sve odiše  zdravljem. Usvajanjem svih vještina garantirano doprinosimo i fizičkom i mentalnom potpunom zdravlju.Wellness treba živjeti.

 Čestitke dobitnicima i vidimo se u Učilištu Lovran!

Autor: Učilište Lovran- Wellness Akademija

Share this Post