Prijavite se i pokažite timski duh - B2B RUN

Prijavite se i pokažite timski duh – B2B RUN

Neka i vas zarazi trkačka groznica i pozitivna energija, iskoristite ovu idealnu priliku za druženje i umrežavanje sa svojim kolegama, ali i drugim zaposlenicima.

Nakon uspješne prve sezone, ovogodišnje izdanje najveće poslovne utrke u Hrvatskoj, B2B RUN bit će još zanimljivije, a konkurencija još žešća. Naime, osim privatnih kompanija, na B2B RUN utrkama ove godine sudjeluju i zaposlenici iz javnog sektora.

Ponekad je dovoljna jedna želja, odluka ili impuls koji će vas učiniti vidljivim na poslovnom tržištu. Start utrke udaljen je svega 5 km od cilja, a nakon utrke vas čeka nezaboravno druženje na after-run zabavi koju su organizatori priredili za sve trkače.

Inače, B2B RUN powered by HT utrka koja je isključivo namijenjena zaposlenicima trgovačkih društava i javnih poduzeća prijavljenih na području Hrvatske, dakle zaposlenim osobama koje većinu vremena sjede u uredu. Utrkom se potiče na aktivni način života, koji za posljedicu ima stvaranje kvalitetnije, sretnije, odgovornije i produktivnije radne okoline.

Prijave za B2B RUN utrke u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu polako se popunjavaju. Ugrabite svoju priliku odmah jer broj mjesta na svim utrkama je ograničen.

Planirajte unaprijed i prijavite se za B2B RUN utrke:

  • Split – utrka, četvrtak, 19.05.2016.
  • Rijeka – utrka, četvrtak, 02.06.2016.
  • Osijek – utrka, četvrtak, 30.06.2016.
  • Zagreb – utrka, četvrtak, 15.09.2016.

Autor: wellness.hr

 

Podijeli s prijateljima