plasma pen

Podmlađivanje kože Plasma pen uređajem

  Što je plazma

  Plazma (od starogrčkog πλάσμα, što znači “oblikovana tvar”)  je stanje materije u kojoj ionizirana plinovita tvar postaje visoko električki vodljiva. Za razliku od ostalih stanja tvari: čvrstih , tekućih i plinova, plazma ne postoji slobodno na Zemlji pod normalnim površinskim uvjetima. Može se proizvesti samo umjetnim zagrijavanjem neutralnih plinova ili podvrgavanjem plina jakom elektromagnetskom polju  (munje u prirodi)

  U predmetima opće uporabe plazma se koristi za zaslone TV ekrana (Teslina zavojnica), unutar fluorescentnih svjetiljki (niskoenergetska rasvjeta), neonske oznake. U medicini se koristi od 1900 godine za elektrokoagulaciju, uništavanje benignih lezija, tumora, itd. 

  Plasma pen tretman

  Plasma pen tretman se provodi s Plazma pen aparatom sa specijalnom elektodom – kojom se u dodiru sa kožom stvara elektronski luk plazma energije što dovodi do mikro-opekotina, točno određenog područja bez oštećenja okolne kože
  Plazma pen tretman je 100% siguran i bezbolan jer se 20 minuta prije tretmana nanosi anestetska krema.

  Nakon tretmana ostaju mikro-opekotine sa formiranim točkastim krasticama, minimalnim crvenilom i otokom koje prolazi za nekoliko dana (5-7 dana)

  Njega nakon tretmana:  5 dana nakon tretmana ne dirati. Tretirano područje održavati čisto i suho (ne umivati se), izbjegavati sunce, kupanje u moru i bazenu, intenzivne treninge zbog znojenja i saunu. Na kožu je potrebno nanositi Bepanten kremu i obloge od fiziološke otopine. Nakon 5-7 dana nestaju sitne točkaste krastice te će još kroz nekoliko tjedana na „mlada“ nova koža biti lagano crvena. Obavezno je nanošenje SPF 50 kreme a možete koristiti i puder za pokrivanje.

  Vidljivost pozitivnog učinka je već posle prvog tretmana, mada se najveći učinak očekuje u periodu 3-6 tjedana a potpunu u periodu od 2-3 mjeseca. Najčešće je dovoljan jedan tretman za potpuni učinak a kod većih oštećenja kože ili velikog viška nabora kože moguće je ponoviti još jedan tretman ali nakon 2-3 mjeseca. Učinak tretmana je postojan i nekoliko godina nakon tretmana.

  Ponudite svojim klijentima Plasma pen – neinvazivnu metodu podizanja kapaka i uklanjanje bora

  Plasma pen tečaj i uređaj možete nabaviti u Učilištu Lovran. Inovirajte svoju ponudu i ponudite svojim klijentima usluge neinvazivne dermoestetike.

  Share this Post