pedikura

Pedikura – pružite vašim stopalima kvalitetnu njegu i čišćenje

Pedikura je jedan od tretmana ljepote za vaša stopala. Pedikura nam pomaže u pravilnom držanju tako da nam omogućava ugodnije stajanje i hodanje, a vaša stopala bit će spremna za pokazivanje.

Laurana spa je medical wellness centar u hotelu Lovran***u Lovranu. Hotel je smješten uz more, u neposrednoj blizini stare gradske jezgre i parka prirode Učka.

Birate li holistički pristup zdravlju, prevenciju i rehabilitaciju zdravstvenih poremećaja komplementarnim i prirodnim metodama – obratite nam se sa povjerenjem.

Laurana spa je nastavna baza Učilišta Lovran – Wellness akademije, a naši liječnici i terapeuti – vrhunski su stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu i u poslovima učitelja/trenera, te autori brojnih stručnih članaka na portalu wellness.hr.

Kako je ovo prijelazno razdoblje idealno vrijeme da vašim stopalima pružite kvalitetnu njegu i čišćenje, portal wellness.hr, jednom čitatelju/ ici poklanja  pedikuru u medical wellness centru Laurana Spa u Lovranu… Izabrani odgovor bit će objavljen prilikom završetka natječaja, 07.09.2017., na našem portalu wellness.hr i fb stranicama.

CIJENA TRETMANA: 120,00 kn (Iskoristite priliku jer je broj tretmana ograničen)

DA BISTE SUDJELOVALI POTREBNO JE:

 • odgovoriti na nagradno pitanje
 • like na FB stranicu portala wellness.hr
 • Share + like post  kreativnog natječaja

NAGRADNO PITANJE

Na koji način vašim stopalima pružate kvalitetnu njegu i čišćenje?

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.

  Share this Post