Pandhy’s šećerna pasta u borbi protiv celulita

Pandhy’s šećerna pasta u borbi protiv celulita

Već dugi niz godina šećerna pasta koristi se u borbi protiv neželjenih dlačica. Kako je pasta svojim rezultatima dokazala efikasnost te postala omiljena među klijenticama, u tvrtki Pandhy’s odlučili su predstaviti novi proizvod. Riječ je o Pandhy’s šećernoj pasti u obliku gelaste tekućine s 2 % kofeina, namijenjenu borbi protiv celulita.

Za usporedbu, u jednoj espresso šalici kave ima 0,002 % kofeina, dok je u Pandhy’s šećernoj pasti taj postotak znatno veći. Zbog posebnosti preparata i načina rada ova pasta daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Radi se s kofeinom koji je rastopljen u šećernom gelu, a zahvaljujući malim molekulama šećera, koje tijelo prepoznaje kao prirodni sastojak, postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože i brža razgradnja celulita. Pandhy’s masaža ima posebne pokrete koji u suradnji sa šećernim gelom izazivaju hiperemiju, što dovodi do brže razgradnje masnih stanica i izbacivanja štetnih tvari iz organizma.

Zbog posebnosti preparata i načina rada ova pasta daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža.

Pandhy’s šećerna pasta s kofeinom isključivo se koristi kod Pandhy’s anticelulitne masaže koja je već oduševila mnoge klijente svojim vrhunskim rezultatima. Gđa Nives Senjak, kozmetičar i edukator iz tvrtke Palmaris, poziva vas da isprobate njihov vrhunski anticelulitni tretman.

Autor: Palmaris d.o.o.