fit4novi

Ovaj vikend provedite sportski: Počinje FIT4NOVI

Turniri u rukometu, košarci, šahu, tenisu, malom nogometu, plivački meeting, joga, bodyfit pilates, crossfit trening, zumba fitness, borilačke vještine, jedrenje, biciklizam… i mnoge druge aktivnosti, čekaju vas ovog vikenda na FIT4NOVI.

Danas kreće sportska manifestacija FIT4NOVI koja za cilj ima kroz sport, druženje i rekreaciju potaknuti stanovništvo i posjetitelje Novog Vinodolskog na aktivno sudjelovanje u sportskim programima i promoviranje zdravog načina života.  Manifestacija kreće danas, 20. svinja i traje do nedjelje, 22. svibnja.

Sudjelujte i vi!

Grad Novi Vinodolski u suradnji sa sportskim udrugama s područja Novog Vinodolskog i Turističkom zajednicom za vikend koji je pred nama priprema sportsku manifestaciju FIT 4 – sportom do zdravlja. Održat će se turniri u rukometu, košarci, šahu, tenisu, malom nogometu za djecu, Žuja kup za odrasle, plivački meeting, prezentirat će se joga, bodyfit pilates, crossfit trening, zumba fitness za djecu i odrasle, borilačke vještine, jedrenje, biciklizam, a posjetitelji će se moći aktivno uključiti i sudjelovati.

– Želimo promovirati sport i zdrav način života, ali i prikazati Novi Vinodolski kao destinaciju rekreativnog i zdravstvenog turizma, brojnih mogućnosti bavljenja. Također, naglasak je stavljen na najmlađe generacije, budući da im se želi usaditi ljubav prema kretanju i sportu te ih potaknuti da odrastaju stječući zdrave navike – navedeno je u programu.

Gradske vlasti pozivaju sve građane da budu dio nove sportske manifestacije koja će se u Novom Vinodolskom održati prvi put ove godine te će se uvrstiti u godišnji program događanja za svaku nadolazeću godinu.

Pogledajte PROGRAM manifestacije…

Wellness.hr

http://www.tz-novi-vinodolski.hr/