cudotvorna biljka

Ova čudotvorna biljka liječi sve bolesti

Radi se o drevnoj ljekovitoj biljci čija čudotvorna svojstva ljudi cijene i danas – oni koji znaju za nju. Navodno liječi i rak tako što direktno napada njegove stanice i uništava ih.

SJEMENKE SE VIŠE OD 2000 GODINA KORISTE U MEDICINI

Radi se o crnom kimu ili crnom kuminu (lat. Nigella sativa) porijeklom iz jugozapadne Azije. Da ne bi bilo zabune, ova biljka nije u srodstvu s kimom kakvog poznajemo u našoj kuhinji i koji rado posipamo po kiflicama. Sjemenke ove biljke koriste se više od 2000 godine u medicini, a nabaviti se mogu i u obliku ulja. Poznate su i po afrodizijačkim svojstvima.

NAPADA STANICE RAKA I UNIŠTAVA IH

Crni kim liječi široki spektar tegoba: probavne smetnje, nadutost, oslabljenu jetru, migrenu, razne upale, snižava temperaturu, liječi gljivične, bakterijske i virusne infekcije, snižava šećer u krvi, pospješuje proizvodnju mlijeka kod dojilja, regulira hormone, liječi bronhitis, pomaže kod gripe, jača imunitet, pomaže kod kožnih oboljenja, poboljšava cirkulaciju, pomaže kod reume i multiple skleroze, ublažava simptome alergija, jača krvne žile itd. Čak navodno liječi i rak tako što direktno napada njegove stanice i uništava ih.  

“CRNI KUMIN LIJEČI SVE BOLESTI OSIM SMRTI”

Učinak crnog kima znanstvenici su proučavali nekoliko stotina puta i svi se slažu kako je čudotvorna, jedna od najučinkovitijih ljekovitih biljaka. Ipak, nikakva posebna istraživanja nisu trebala drevnim narodima koji su ovu biljku štovali čak kao svetu, piše portal 24sata.hr. Sjemenke crnog kima pronađene su u grobnici faraona Tutankamona, a tamo sigurno nisu završile slučajnoLjekovitost crnog kima se spominje i u Bibliji te u Kuranu. Islamski poslanik Muhamed je govorio: “Crni kumin liječi sve bolesti osim smrti.”.

Autor: 24sata.hr/wellness.hr

Share this Post