maslac za tijelo

Osvojite maslac za tijelo – bogatu i nezamjenjivu njegu

Portal wellness.hr u suradnji sa Aroma Herbal Hrvatska nagrađuje troje  čitatelja popularnim i hranjivim kakao maslacem koji u svojoj teksturi, osim ključnih vitamin za njegu kože, sadrži i zavodljive srebrne šljokice. Budite i vi vjerni čitatelj portala wellness.hr i uživajte u nagradama koje će biti korisne za vašu ljepotu, a i zdravlje vaše kože.

Maslaci za tijelo, zbog svojih kvalitetnih i prirodnih sastojaka ,  u posljednje vrijeme postali su veoma popularni. Sve više i više ljudi, sklono je bogatoj i prirodnoj njezi, koja koži pruža više zadovoljstva.

Maslaci za tijelo zapravo su bogate kreme koje sadrže mnoštvo korisnih i hranjivih tvari. Najpoznatiji su po svom bogatom sadržaju masnih kiselina, koje na koži stvaraju tanki filter te su najbolji izbor za hidrataciju kože.

MASLACI SU DUGOTRAJNIJE RJEŠENJE OD VODENASTIH LOSIONA

Na ovaj način, koža je hidratizirana, meka i glatka, čak i dugo nakon što je maslac nanesen na kožu, pa ga nije potrebno konzumirati u velikim količinama. Naspram tome,  struktura losiona, koji se uglavnom sastoje od vode i drugih dodataka, lakša je i koža ih brzo apsorbira.

Vodenasti losioni sadrže tvari koje se lako upijaju u kožu i puno brže ispare te nakon nanošenja pružaju puno manje hidratacije nego maslaci. Stoga je losione potrebno češće nanositi na tijelo, kako bi se postigao osjećaj stvarne hidratacije. Oni se, dakle, više preporučuju za mlađu populaciju i za ne-problematičnu kožu, i to u vrijeme toplijeg dijela godine, dok je koža manje izložena ekstremnim uvjetima (vjetru, hladnoći itd.), kada zahtijeva bogatiju brigu koja osigurava očuvanje prirodne vlage kože.

 KLJUČNI VITAMINI ZA NJEGU KOŽE

Maslaci zbog svojih bogatih masnih kiselina dodatno sadrže vitamine A, B, E i F, koji su ključni za kvalitetnu njegu vaše kože. Vitamin A i E štite kožu od slobodnih radikala i hrani ju kolagenom koji smanjuje simptome starenja i nastanak bora. Vitamin E također omekšava kožu i pruža  joj dugotrajnu hidrataciju. Vitamin F pomaže održavati vlagu i njeguje oštećeni epidermis.

Neki maslaci također sadrže prirodne filtere koji štite od UV zračenja i opeklina od sunca no, za razliku od konvencionalne kreme za sunčanje ne spriječavaju apsorbciju vitamina D koji dobivate od sunca. Maslac također sadrži hranjive sastojke za održavanje vašeg tena i sprječava gubitak boje.

MASLACI SU PRIRODNI PROIZVODI DOBIVENI OD EGZOTIČNIH BILJAKA

To je potpuno prirodan proizvod dobiven od manje ili više egzotičnih biljaka, kao što su mango, kokos i kakao. Dakle, njihova tekstura je gušća od ostalih proizvoda za njegu tijela. Neki od maslaca su masniji od drugih, ne postoji pravilo da ih treba izbjegavati ako vam se ne sviđa masni osjećaj na koži. Jedan takav primjer je palma, koja se vrlo brzo apsorbira i korisna je za učvršćivanje kože.

Maslac od maslinovog ulja je odličan primjer maslaca za oporavak kože i uklanjanje strija kod trudnica, dok je kakao pored ovih problema savršen za  uklanjanje ožiljaka i ekcema na koži. Pruža prekrasan miris čokolade, koji podiže razinu serotonina – hormona sreće. I doista, zahvaljujući maslacima za tijelo dobit ćete potrebnu njegu, zavodljiv miris i odlično raspoloženje!

RAZVESELITE SVOJU KOŽU KVALITETNOM NJEGOM

Tvrtka Ortosan d.o.o.  ekskluzivni je zastupnik slovenskog brenda prirodnih kozmetičkih Aroma Herbal proizvoda za Hrvatsku. Širok izbor prirodnih i hranjivih maslaca možete pronaći u njihovoh liniji organske i profesionalne kozmetike, a ako vaas zanima saznati više, to možete na FB stranicama Aroma Herbal.

Informacije i cijene na upit: prodaja@wellness.hr.

PORTAL WELLNESS.HR VAS NAGRAĐUJE

Najbolji izbor za njegu kože vašeg tijela, koji sadrži sve potrebne vitamine i sastojke za kvalitetnu njegu kože su prirodni maslaci. Tvrtka Ortosan odlučila je nagraditi troje čitatelja portala wellness.hr hranjivim kakao maslacem (60 g), koji je već oduševio mnoge pripadnice ljepšeg spola. Detalje oko sudjelovanja u natječaju saznajte na FB stranicama portala wellness.hr. Pobjednici će biti objavljeni u utorak 15. rujna 2016.

Sretno svima!

Autor: wellness.hr