gratis edukacija

Osvoji gratis dodatnu edukaciju u Učilištu Lovran

Osvoji dodatnu GRATIS EDUKACIJU pri upisu na program školovanja Wellness Terapeut u Učilištu Lovran do 03.07.2017. i to tvom izboru – izaberi jednu od edukacija:

  1. Tečaj manikure
  2. Tečaj estetske pedikure
  3. Tečaj depilacije toplim voskom

Natječaj za upis polaznika na školovanje za wellness zanimanja su u tijeku.  Nastava na program za Wellness terapeuta započinje u rujnu 2017.

Učilište Lovran je najpoznatija škola za obrazovanje kadrova u wellnessu i zdravstvenom turizmu. Od svoga osnutka u Učilištu Lovran je školovano preko 2.500 polaznika. Osim verificiranih programa školovanja za Wellness menadžera, Wellness terapeuta I Masera kupeljara, u ponudi su brojni tečajevi masaža, kozmetičke njege, voditelja psihofizičke relaksacije, autogenog treninga, Tui na kineske masaže i Medicinske akupunkture.

Polaznici se u Učilištu Lovran školuju u wellness školi u wellness centru i tako stječu najbolja teorijska znanja i praktično iskustvo od učitelja iz prakse u realnom okruženju. U Laurana spa-medical wellness centru u hotelu Lovran.

Pomažemo u zapošljavanju – nama se pri traženju zaposlenika obraćaju wellness centri,  zdravstveno turistički centri, kozmetički saloni, iz cijele Hrvatske – s povjerenjem, jer su njihovi vlasnici ili zaposlenici naši završeni učenici.

I ovaj tjedan je portal wellness.hr pripremio iznenađenje za svoje čitatelje

DA BISTE SUDJELOVALI I OSTAVRILI PRAVO NA GRATIS DODATNU EDUKACIJU POTREBNO JE:

  1. odgovoriti na nagradno pitanje
  2. like na FB stranicu portala wellness.hr
  3. Share + like post  kreativnog natječaja

Pitanje:

Koju edukaciju želiš na poklon od Učilišta Lovran i zašto?  

Nakon upisa na program školovanja Wellness terapeut slijedi tvoja nagrada!

Ime i prezime*

Email*

Broj telefona

Odgovor*

Share this Post