wellness akademija

Ostvari popust na upis za program Wellness Terapeut

Školovanje za Wellness terapeuta omogućuje vam stjecanje znanja i razvoj vještina na području masaže i njege te vas usmjerava ka uspješnoj karijeri u svijetu wellnessa i zdravstvenog turizma.

Svi polaznici regionalno najpoznatije lovranske Wellness Akademije stječu konkretna znanja, vještine i iskustvo pružanja wellness usluga ili vođenja wellness centra, te su već po završetku spremni za zapošljavanje ili samozapošljavanje.

Evo koje su glavne prednosti školovanja u Wellness Akademiji:

 • NASTAVA U WELLNESS CENTRU

  Nastava se održava u realnom okruženju ‘wellness škole u wellness centru’- Laurana spa,medical wellnessu smještenom unutar Hotela Lovran. Učitelji i treneri Wellness Akademije ujedno su i terapeuti spomenutog wellness centra, gdje će vam kroz rad u praksi prenijeti znanja stečena bogatom tradicijom i iskustvom lovranske Wellness Akademije.

 • KVALITETA EDUKACIJA

  Kroz desetogodišnje iskustvo i kvalitetu edukacijskih programa nova je zvanja u Učilištu Lovran do sada steklo preko 2000 uspješno školovanih polaznika na programima usavršavanja, osposobljavanja, trajnim stručnim usavršavanjima i obukama, a još značajnija činjenica jest da se završeni Wellness terapeuti i Maseri prema našim statističkim podacima vrlo uspješno zapošljavaju i to 40 % u wellness branši, 30- 40 % radi honorarno/dopunski kao terapeuti/maseri, dok njih 20%, s trendom kontinuiranog rasta, odlučuje samo zaposliti otvaranjem privatnih kozmetičkih salona, fitness centara, holističkih centara, salona za masažu…

 • LAKŠE DO POSLA

  Kroz dugogodišnju suradnju s poslodavcima na području cijele Hrvatske, razvili smo ugled koji garantira kvalitetu kadrova. To nas stavlja u poziciju u kojoj naša preporuka u branši- ‘zlata vrijedi’. Tako nam se sada poslodavci sami obraćaju u potrazi za kvalitetnim kadrovima.

WELLNESS AKADEMIJA VAS NAGRAĐUJE S 500 KUNA POPUSTA

Prilikom upisa na program školovanja za Wellness Terapeuta, koji počinje u rujnu, Učilište Lovran će vam odobriti popust od 500 kuna, odgovorite li točno na nagradno pitanje i bude li vaš odgovor među prvih 5 pristiglih na mail adresu Wellness Akademije:

Dobitnike ćemo objaviti u petak, 8. srpnja 2016. godine. Sretno svima!

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.

  Share this Post