wellness akademija

Ostvari 500 kuna popusta na školovanje za Wellness Terapeuta

Točnim odgovorom na pitanje, osvojite vaučer u vrijednosti od 500 kuna i umanjite školarinu za program školovanja ‘Wellness Terapeut’ u sklopu Učilišta Lovran – Wellness akademije.

ŠTO ZNAČI POSTATI WELLNESS TERAPEUT

Školovanje za Wellness terapeuta omogućuje vam stjecanje znanja i razvoj vještina na području masaže i njege te vas usmjerava ka uspješnoj karijeri u svijetu wellnessa i zdravstvenog turizma.
u sklopu ovog programa školovanja učit ćete teorijske osnove o wellness i holističkom pristupu i zdravlju, ali i o osnovama građe i funkcije ljudskog organizma. Svladat ćete tehnike masaže i kozmetičke njege i po završetku školovanja, steći teorijska znanja i praktične vještine pružanja usluga:

 • Klasične masaže
 • Aroma relaksacijske masaže
 • Ručne limfne drenaže
 • Refleksne masaže stopala
 • Anticelulitne masaže i Body wrapping anticelulitne metode
 • Njege tijela: piling i pakung tijela
 • Njege lica: šminkanje, piling, masaža, maska

NASTAVA U WELLNESS CENTRU

Nastava se u sklopu Učilišta Lovran, održava u realnom okruženju wellness škole u wellness centru, točnije, u Laurana spa, medical wellness centru unutar Hotela Lovran, u Lovranu.

EDUCIRAJTE SE ZA WELLNESS TURIZAM

Znate li da su pojedinci koji žive wellness životnim stilom prema istraživanjima o zadovoljstvu i kvaliteti života sretniji, zdraviji, zadovoljniji, imaju veću razinu energije, uspješniji su u odnosima, u poslu i društveno aktivniji? Wellness industrija svojim ubrzanim rastom postaje tržišna grana koja razvija efikasan, holistički model brige za zdravlje, ljepotu i opuštanje.

WELLNESS AKADEMIJA VAS NAGRAĐUJE!

Za sve upise do 1. srpnja 2016. godine, Wellness akademija vam odobrava i popust od 10%, no sada imate priliku osvojiti još više… Naime, prva 3 točna odgovora na nagradno pitanje osvaja vaučer u vrijednosti od 500 kuna, za upis na program školovanja ‘Wellness Terpaeut’. Vrijednosni vaučer vrijedi za upis do 25. srpnja 2016. godine.

NAGRADNO PITANJE: Nabroji programe školovanja Učilišta Lovran koji se upisuju u e- radnu knjižicu?

Napomena: Odgovore šaljite putem formulara ispod teksta, 3 najbrža točna odgovora koje zateknemo na našoj mail adresi, dobivaju nagradu.

Sretno!

  Ime i prezime*

  Email*

  Broj telefona

  Odgovor*

  Slažem se
  Dozvoljavam da tvrtka Ortosan d.o.o. i Učilište Lovran Wellness i Dental Akademija na siguran način čuvaju i koriste moje osobne podatke za svrhe dostavljanja promidžbenih materijala, izradu statistike u svrhu poboljšanja kvalitete usluge i direktan kontakt za informacije o uslugama i proizvodima.

  Share this Post