antiaging

Neinvazivni antiage tretmani

Neinvazivni antiage tretmani u beauty sektoru jedan je od najbrže rastućih tretmana ljepote. Trend rasta u području ovog sektora predviđa se i narednih dvadesetak godina. Zdravim ljudima tjelesno zdravlje često nije posve dostatno.

Temelj osobnog osjećaja boljitka nije zamisliv bez zadovoljstva samim sobom pa i vlastitim izgledom. Uklanjanjem estetskih nedostataka izravno se utječe na psihičko zdravlje i uspostavljanje bolje psihofizičke ravnoteže, jer ljepota je ideal skladnih oblika ii njegovane kože, važan činitelj psihičkog zadovoljstva čovjeka.

Traume i strahovi od epidemije u prošloj godini, boravak u zatvorenom prostoru je uzrokovao štetu ne samo psihičkom zdravlju i fizičkom izgledu – posebno našoj koži. Sve navedeno zrcali se kako na našem licu tako i na tijelu. Srećom da danas imamo brojne metode kojima pružamu prvu pomoć našoj koži u hitnim stanjima, kao i brojna sredstva za trajnu njegu i održavanje mladolikog i vitalnog izgleda. Među neinvazivnim dermokozmetičkim antiage tretmanima sve je veća potražnja za neinvazivne estetske tretmane koje daju brze i dugotrajne rezultate:

Mezoterapija (infuzija za kožu) postupak kojim se u točno određeni sloj kože apliciraju za kožu potrebne tvari koje ni na koji način u kožu ne dospijevaju u dovoljnim količinama na druge načine (aminokiseline, kolagen, elastin, multivitamini, hijaluronska kiselina koja kožu puni i vraća joj vlagu te potiče sintezu novog kolagena).

Kemijski pilinzi koji su u zadnje vrijeme nepravedno zanemareni u području antiaginga . Današnje moderne, nježne, a snažne formulacije kemijskih pilinga, pravo su čudo, daju brze i vidljive rezultate – mladenački izgled jer revitalizaciu i i biostimuliraju stanice kože 

PRP – biostimulacija stanica kože s autolognom ljudskom plazmom bogatom trombocitnim faktorima rasta. PRP metodomsposobnost regeneriranja i pomlađivanja kože upravo je fascinantna. Naravno, ovo se odnosi i na pomoć kod problema s vlasištem i opadanjem kose, kod žena i muškaraca.

Dermalni fileri, popularno nazvani: punjači bora kao i botox, danas su gotovo nezaobilazan tretman kojem se podvrgavaju osobe iznad 25 godina života kako bi odgodile znakove starenja i nastanak dubokih i fiksiranih bora.

Plasma pen – tretman oblikovanja kože (bez kirurškog noža), sve u popularniji i traženiji,  a omogućavaju nam da se riješimo viška kože na kapcima, uklonimo bore na licu, čelu i vratu

Mezolipoliza – tretman za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga, rezistentnih i na promjene u načinu prehrane i na tjelovježbu. 

Nemojte zaboraviti da ljepota dolazi i iznutra te je osim njege kože za ljepotu i usporavanje starenja nužno posveti pažnju zdravoj prehrani, dobrom spavanju, fizičkoj aktivnosti i mentalnim treninzima za postizanje unutarnjeg mira i sklada duše i tijela.

 

Share this Post