najpopularnije destinacije

Najpopularnije obiteljske destinacije putnika iz Hrvatske

Poredak je logičan pošto su to sve zemlje koje nas okružuju, no međutim zanimljivo kako u prvih pet destinacija nema Mađarske.

Booking.com, vodeća svjetska tvrtka za povezivanje putnika s najširim izborom najboljih smještajnih objekata, jučer je otkrila najpopularnije destinacije za hrvatske obitelji, koju vrstu putovanja hrvatske obitelji preferiraju, poput razgledavanja ili odmora na plaži kao i top 10 faktora koje uzimaju u obzir prilikom rezervacije, prenosi portal Hrturizam.hr.

Top pet destinacija koje obitelji iz Hrvatske posjećuju su Bosna i Hercegovina, Austrija, Italija, Slovenija i Crna Gora.

Uz više izvrsnih smještajnih objekata od bilo kojeg drugog branda za putovanja u svijetu, od malih neovisnih hotela do luksuznih smještaja s 5 zvjezdica, privatnih smještaja, apartmana, kućica na drveću pa čak smještaja na brodu, hrvatske obitelji sasvim će sigurno pronaći savršen smještaj u ovim popularnim odredištima ističu iz Booking.com-a. Poredak je logičan pošto su to sve zemlje koje nas okružuju, no međutim zanimljivo kako u prvih pet destinacija nema Mađarske. Očito kako Mađarska turistička zajednica mora malo više proraditi  na promociji destinacije u Hrvatskoj.

Booking.com je vodeća svjetska stranica za online rezervaciju hotela i drugih vrsta smještaja. Web-stranica Booking.com-a dostupna je na 42 jezika, nudi više od 900.000 objekata, uključujući više od 420.000 kuća za odmor te pokriva više od 89.000 odredišta u 224 zemlje i teritorija diljem svijeta. Stranica također donosi više od 88 milijun recenzija gostiju koje su ključne kod odabira smještaja.

Autor: Wellness.hr/ hrturizam.hr (http://hrturizam.hr/)