Mršavim! Što s viškom kože?

Mršavim! Što s viškom kože?

 

Ponosno objavljujem da se držim najčešće novogodišnje odluke – dijeta. U stvari, odlučila sam promijeniti svoj način života, jer kratke i drastične dijete nikad nisu rezultirale očekivanim rezultatom. Nakon jednog mjeseca, osjećam se puno bolje, imam više energije, hlače me ne stišću oko struka i moja krvna slika je puno bolja. Čak i prije nego sam uvela promjene u svojoj prehrani, pitala sam se kako da održim svoju kožu elastičnom te na koji način da izbjegnem strije i mlohavost?

Moj cilj je izgubiti suvišne kilograme, ali znam da kilogrami neće ispariti preko noći. Trener u teretani iskoristi svaku priliku da mi kaže što trebam raditi, piti određenu količinu vode i polstepeno gubiti kilograme kako bi rezultati bili učinkovitiji. Na taj način će se koža lakše prilagoditi tijelu i neće biti mlohava.

ŠTO SE MOŽE UČINITI KAKO BI KOŽA BILA ELASTIČNIJA?

Predstaviti ćemo vam 2 proizvoda koji će dokazano održavati vašu kožu čvrstom.

PILING

Dobar piling temelj je kvalitetne njege tijela. Preporučuje se da ga si priuštite nekoliko puta tjedno jer uklanja prljavštinu, bakterije i mrtve stanice kože. Dopustite koži da diše, a u isto vrijeme nagraditi ćete ju s lijepim izgledom. Za sve one koji su u procesu gubljenja suvišnih kilograma redoviti piling je veoma bitan. Masiranje kože s morskom soli ili šećernim kristalima potiče cirkulaciju i proizvodnju kolagena. Koža je stoga više elastična i zdravija.

Piling koji sadrži eterična ulja citrusa, koja pomažu eliminirati višak vode iz tijela pruža odličan anti-celulitni tretman je mango piling Joy.

MASLAC ZA TIJELO

Visokokvalitetni hladno prešani maslaci su najbolji izbor za vašu kožu. Možete odabrati između brojnih maslaca, kao što su: shea, mango, kakao i kokos i monoi. Ja sam izabrala mango, jer su me brojna istraživanja i iskustva drugih ljudi uvjerila da ga isprobam. Kad sam ga prvi put nanijela na kožu, znala sam da je zauvijek pronašao svoj dom u mojoj kupaonici. Osjećaj na koži je bio fantastičan, nakon nekoliko tjedana korištenja mango maslaca Joy primjetila sam pozitivne promjene. Najviše viskozni maslac potiče regeneraciju kože, štiti, vlaži kožu te super djeluje protiv strija i celulita, povećava elastičnost kože i daje joj zdravi sjaj.

Kad imam vremena, priuštim si i masažu. Već duže vrijeme koristim anti-celulitno masažno ulje, a u zimskim mjesecima am koristila masažno ulje Detoxing, koji dodatno pomaže eliminirati toksine iz tijela.

Nevjerojatno je kako male promjene mogu dovesti do boljeg raspoloženja i samopouzdanja. Život je kratak, a ako ga mali rituali i promjene mogu uljepšati, oni su vrijedne svake minute.

Autor/Photo by: Tjaša Klembas/Aroma Herbal

Share this Post