Moja jutarnja rutina za njegu lica

Moja jutarnja rutina za njegu lica

Svaka žena zna da je kvalitetna njega lica presudna za svjež, lijep i mladenački izgled. U svojoj karijeri, upoznala sam i naučila puno o proizvodima za njegu, ali niti jedan se ne može usporediti s prirodnim i iznimno učinkovitim proizvodima londonske tvrtke Eve Taylor. Njihovi kvalitetni proizvodi se koriste dugi niz godina i mogu potvrditi da su rezultati odlični.

Danas ću vam predstaviti svoju dnevnu njegu lica

KORAK 1: ČIŠĆENJE KOŽE

Koža očistitim s jednim od vrhunskih gelova koji dubinski čisti kožu i otvara pore. Najčešće koristim Puryfing ili Antibakterijski gel. Obožavam oba gela jer su jednostavan za korištenje. Malo gela zapjenim s vodom, a zatim umasiram u kožu. Ponekad napravim ugodnu  masažu lica s mekanom četkicom za piling. Koža nakon nanošenja gela je tonirana, pore su otvorene za apsorbiranje seruma koji nanosim nakon gela za čišćenje. Antibakterijski gel se temelji na glikolnoj i silicilnoj kiselini te ga se zbog toga koristi jednom tjedno. Puryfing gel je više nježniji i pogodniji za svakodnevnu uporabu.

KORAK 2: NANOŠENJE SERUMA

Koristim uljni serum Eve Taylor No1. Uljni serumi kozmetike Eve Taylor su jedni od najbolji i neophodni u mojoj svakodnevnoj njezi kože. Jeste li znali da su formula uljnih seruma već 40 godina gotovo isti? Oni su napravljeni od hladno prešanih biljnih ulja i visokih koncentrata eteričnih ulja te su zbog toga pogodni za razne tipove kože. Za moju kožu idealna je No1, jer imam osjetljivu i lagano suhu kožu.

Posebnost uljnih seruma je da se potpuno apsorbiraju u kožu i pozitivni učinci su brzo vidljivi. To znači da ako koristite serum za masnu kožu, problematična koža s vremenom postaje normalna, bez povećanog lučenja masnoće, pore će se smanjiti, kao i upale i prištići.

KORAK 3: KRATKA MASAŽA S HIJALURONSKOM KISELINOM

Odmah nakon nanošenja seruma slijedi lagana masažica s hijaluronskom kiselinom koja zadržava vlagu, elastičnost te pruža gladak i ugodan osjećaj na koži.

KORAK 4: UGODNO I BRZO PRSKANJEM S TONIKOM

Umirujući tonik je prirodna cvjetna voda na osnovi lavande i kamilice.

Hidrolati ili cvijetna voda nusproizvod destilacije eteričnih ulja. Tonik napravi emulziju između seruma i kreme te se po brine da eterična ulja ostanu u koži.

KORAK 5: NANOŠENJE KREME

Kad smo prije nekoliko godina po prvi put dobiti zbirku Eve Taylor ili Advanced Cosmaceuticals, isprobala sam kremu Ultra rich i mislia sam da ću je koristiti kratko vrijeme. Od tada ju koristitim svaki dan i nikad ju neću zamjeniti nekom drugom kremom.

Ultra rich krema je lagana, a sadrži napredne značajke peptida, hialurona i kiselina. To je je krema koja sadrži sve što je potrebno mojoj koži.

Ovih 5 brzih i jednostavnih koraka osigurava optimalnu dnevnu njegu kože.

Nakon dnevne rutine čišćenja lica nanesem malo pudera i make-up te sam spremna za novi dan.

TJEDNI PILING I MASKA

Jednom tjedno napravim piling lica s kiselinskim ili enzimskim pilingom za dubinsko čišćenje i regeneraciju kože. Također koristim Shooting gelnu masku na osnovi aloe vera gela te morskih i biljnih ekstrakata.

Također, jednom u dva mjeseca odem na profesionalnu njegu u beauty salon, jer najviše volim masažu lica i profesionalne peel off maske, koje ne mogu sama na sebi nanijeti.

Upite za Eve Taylor proizvode i ponude možete poslati na prodaja@wellness.hr ili nas kontaktirati na broj: 051/293-851.

 

Autor: Katja Jovanović

Share this Post