Mjesto kao stvoreno za romantičare

Mjesto kao stvoreno za romantičare

 

Pitoreskna Rogaška Slatina, opuštajući tretmani i vrhunska hrana Rogaška Hotels & ROI Spa privlače zaljubljene i romantičare

Ako ste romantična duša i k tome još zaljubljeni razveselit će vas informacija da je mjesec ljubavi u Rogaška Hotels & ROI Spa produljen i traje sve do 31. ožujka, a Rogaška Slatina je kao stvorena za romantični bijeg.

Već po cijeni od 208,5 eura ili oko 1600 kuna s uključenim popustom od 50 posto za drugu osobu, možete uživati u svemu što nudi ova prekrasna destinacija. A osim opuštajuće masaže za dvoje i noćnog kupanja, posebnost ovog paketa je romantična večera u vrhunskom a la carte restoranu Kaiser.

Ako želite impresionirati osobu koju volite iznenadite je sa Spa sobom samo za dvoje s finskom saunom i jacuzzijem i nazdravite ljubavi s pjenušcem ili se jednostavno opustite u saunama i mineralnim kupkama u novootvorenom i luksuznom ROI Spa centru koji se proteže na više od 1200 četvorna metra.

Rogaška Hotels & ROI Spa, u čijem su sastavu Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****, pružit će vam potrebnu udobnost za odmor udvoje o kakvom maštate. Rogaška Slatina od glavnog hrvatskog grada udaljenja je nepunih sat vremena vožnje i do nje vam nije potrebna vinjeta.

INFO: http://www.rogaska.si/hr/

Kontakt za medije:

Alma Radoš, PR Manager

Mob: +385 91 5296 632

alma@lollipop-pr.hr

www.lollipop-pr.hr

Photo by: Borna Subota

Share this Post