Ljudski potencijali

Ljudski potencijali

 

Maistra je suvremena kompanija s razvijenom odgovornošću vlastitog menadžmenta na svim razinama upravljanja, utemeljenoj na brizi o razvoju kadrova i stimulativnom sustavu nagrađivanja.

Cilj nam je okupiti pojedince koji posjeduju praktična znanja i potrebne vještine za nove odgovornosti, pojedince koji su spremni prihvatiti izazov sudjelovanja u stvaranju prepoznatljivih destinacija na Mediteranu, s ambicijom kreiranja destinacijskih brendova i pružanja autentičnoga istarskog, hrvatskog i mediteranskog doživljaja, visoko personalizirane usluge te razvijanjem inovativnih i konkurentnih sadržaja omogućiti stvaranje istinskih doživljaja u cilju zadovoljenja potreba i najzahtjevnijih gostiju.

Želite se pridružiti Maistri?

Bilo da imate međunarodno radno iskustvo, tek ste diplomirali, tražite mogućnost obavljanja prakse, a želite postati dio naše kompanije, pošaljite nam svoju molbu za posao. Vašu ćemo prijavu pažljivo razmotriti te kontaktirati s vama u skladu s trenutačnim poslovnim potrebama i otvorenim radnim mjestima.

Molimo Vas da zamolbe za posao i životopise te ostale upite vezane uz ljudske potencijale šaljete na ljudski.potencijali@maistra.hr.

Zanima vas sezonsko zaposlenje?

Ako vas zanima sezonsko zaposlenje, molimo vas da ispunite prijavni obrazac.

Saznajte više OVDJE.

Autor: maistra.com

Share this Post