Ljetna škola u Učilištu Lovran

Ljetna škola u Učilištu Lovran

Želite li kao voditelj, vlasnik ili stručnjak u wellnessu inovirati svoju ponudu i svoje znanje, pogledajte i izaberite edukacije koje u lipnju i srpnju započinju u Učilištu Lovran – Spa Wellness akademiji.

U wellnessu, kozmetičkom salonu i salonu za masažu najtraženije su i najpopularnije usluge masaža. Za sam centar i najisplativije, jer za uslugu masaže imaju male troškove potrošnog materijala (ulje za masažu), a troškovi rada su daleko manji od cijene jednog sata masaže.

Klijenti vole novo i stoga ih oduševite i privucite nove – upravo s novom masažom, koju možete naučiti u ljetnoj wellness školi  u Učilištu Lovran.

Zašto se educirati za wellness i zdravstveni turizam?

Znate li da su pojedinci koji žive wellness životnim stilom prema istraživanjima o zadovoljstvu i kvaliteti života sretniji, zdraviji, zadovoljniji, imaju veću razinu energije, uspješniji su u odnosima, u poslu i društveno aktivniji?

Wellness industrija svojim ubrzanim rastom postaje tržišna grana koja razvija efikasan, holistički model brige za zdravlje, ljepotu i opuštanje.

LJETNA ŠKOLA – TKM ( Tradicionalne kineske medicine )

TUI NA KINESKA MASAŽA

Edukacija je namijenjena svima bez obzira na stručnu spremu i smjer obrazovanja.
Polaznici za vrijeme edukacije uče osnove TKM (Qi, Yin i Yang teorija, Teorija Pet elemenata) locirati puteve 14 meridijana i šest osnovnih akupresurnih točaka, za vrijeme edukacije polaznici uče   Tui na kinesku masažu cijelog tijela, koristeći  preko 30 vrsta pokreta tonifikacije, disperzije i akupresuru.
Početak: 26.6.2017.

 

Ulaganjem u nova znanja inovirajte svoju ponudu, oduševite stalne i privucite nove klijente.
Ljetna škola u Učilištu Lovran

MEDICINSKA AKUPUNKTURA

Edukacija se boduje od strane Hrvatske liječničke komore (HLK- aktivni sudionici 18 bodova / Pasivni sudionici 13 bodova ) . Škola je namijenjena prvenstveno liječnicima, veterinarima, stomatolozima djelatnicima koji mogu koristiti akupunkturne igle u svome radu. Po završetku edukacije polaznici će: razumjeti pristup zdravlju po principima Tradicionalne kineske medicine (TKM); prepoznati energetske disbalanse po principima TKM; izabrati akupunkturne meridijane i točke; planirati i provesti akupunkturu iglama na siguran način.
Početak: 26.6.2017.

LASER AKUPUNKTURA

Škola je namjenjena polaznicima koji imaju završeni osnovni/početni tečaj Tui na kineske masaže.i završenu edukaciju iz Tui na terapije.

Nakon završetka edukacije polaznici će razumjeti pristup zdravlju po principima Tradicionalne kineske medicine (TKM), prepoznati energetske disbalanse po principima TKM, izabrati akupunkturne meridijane i točke, planirati i provesti akupunkturu laserom, magnetima i elektrostimulacijom na siguran način.
Početak: 26.6.2017.

TUI NA TERAPIJA

Škola je namijenjena polaznicima koji imaju završeni osnovni/početni tečaj Tui na kineske masaže.
Tradicionalna kineska medicina koristi kombinaciju metoda – Tui na kinesku masažu, akupresuru, manipulacije, moksa i ventuza terapiju, refleksologiju; savjetovanje klijente za prehranu i herbalne pripravke po principima TKM,  energetske vježbe disanja i meditacije
Početak: 03.7.2017.

AROMA SPA MASAŽA

Aroma masaža je wellness masaža bazirana na primjeni eteričnih ulja u preventivne svrhe. Polaznici uče specifične pokrete masaže i akupresure, osnove aromaterapije i energetskog pristupa zdravlju, pripremu I  primjenu eterična ulja, stimulirati čakre i provesti masažu biranim eteričnim uljima
Početak: 03.7.2017.

LAVA SHELLS – MASAŽA TOPLIM ŠKOLJKAMA

Lava shells masaža je kombinacija tradicionalnog i modernog pristupa zdravlju i opuštanju.
Ova masaža ima „priču“, a ima i tehniku kojom djeluje na dušu i tijelo istodobno. ‘Naslonjena’ na tradicionalni filipinski pristup zdravlju, masaža se provodi glatko poliranim tigrastim školjkama (lat.codakia tigerina) koje žive u južnom dijelu Tihog oceana. Polaznici na tečaju uče teorijske osnove i tehnike izvođenja terapeutske i relaksacijske masaže toplim školjkama. U cijenu edukacije uključen je  set opreme za rad ( 2 školjke + aktivatori ).
Početak: 10.7.2017.

KLASIČNA/MEDICINSKA MASAŽA

Edukacija je namijenjena svima koji žele naučiti osnovnu/bazičnu tehniku masaže. Na tečaju uče teorijske osnove građe i funkcije ljudskog organizma s naglaskom na mišićni sustav i tehnike izvođenja klasične /  medicinske masaže cijelog tijela.
Početak: 12.7.2017.

 

Kontakt podaci za prijave i  informacije:
Učilište Lovran – Wellness Akademija
Telefon +385 / 51 293 851 
Mail: info@wellness.hr
www.akademija.wellness.hr 

Autor: Učilište Lovran – Wellness Akademija

Podijeli članak s prijateljima