Kreće sajam Internet Adria u Opatiji

Kreće sajam Internet Adria u Opatiji

Internet Adria namijenjena je svim djelatnicima u turizmu, od malih obiteljskih hotela, apartmana, turističkih agencija do velikih hotelskih kuća ili restorana, koji žele modernim marketinškim metodama što učinkovitije i konkretnije promovirati svoje objekte na internetu.

Sajam će se održati 12. svibnja 2016. u Hotelu Ambassador u Opatiji, a cilj mu je dati uvid u to kako pred sezonu biti aktivan na društvenim mrežama, kako tijekom sezone iskoristiti potencijal postojećih gostiju u svrhu marketinga, te kako što učinkovitije koristiti vlastite internet stranice kao sredstvo promocije i kako adekvatno njima upravljati.

Komunikacija u turizmu

Važan dio Internet Adria biti će posvećen i samoj komunikaciji prema gostima kroz e-mail newslettere te mogućnostima cjelogodišnje aktivne komunikacije, on-line travel agencijama, izradi kvalitetnih internet stranica, no i analitici internet stranica uz čije pravilno praćenje možemo učinkovito djelovati na popunjenost kapaciteta.

Vrhunski predavači konkretnim će primjerima iliustrirati sve ono što čini moderne trendove u promociji i samoj prisutnosti objekata na internetu, a sve to kako bi posjetitelji kasnije sami mogli iskoristiti nova znanja i učinkovito promovirati svoje objekte prema ciljanim skupinama gostiju.

Praktična predavanja

Ukupno petnaest predavača i izlagača predstavit će najnovije trendove i primjere dobre prakse vezane uz promociju turističkih kapaciteta i proizvoda na internetu, samu izradu internet stranica, SEO odnosno alat koji pomaže vašim gostima da brzo i lako pronađu vaše internet stranice, marketing putem društvenih mreža i oglašavanje na vodećim booking portalima, te načine kako plasirati vaše ponude prema gostima tijekom cijele godine. Predavanja će prikazati brojne primjere i dati odgovore na konkretna pitanja, od toga kako se promovirati uz određeni budžet, kako mjeriti učinkovitost, kako unaprijeđivati marketing, uz brojna iskustva najboljih.

Wellness.hr

Share this Post