eve taylor

[KREATIVNI NATJEČAJ] Kozmetički tretman sa Botox prirodnom maskom

Ženama diljem svijeta bore su problem s kojim se svakodnevno bore i ne biraju metode kako ih se riješiti. No, radikalni zahvati poput estetskih operacija ne moraju biti vaš izbor. Izbjegnite estetske zahvate i riješite se bora kozmetičkim tretmanom sa Botox prirodnom maskom.

Uz preparativnu kozmetiku, u borbi sa starenjem važnu ulogu igra i dekorativna kozmetika

Danas je kozmetika uistinu napredovala i nudi konkretna rješenja za konkretne probleme, za specifične tipove kože, za specifična pogoršanja. Mučite li muku s dubokim izražajnim borama, postoji specijalizirana krema ili serum koji će učinkovito zadovoljiti potrebe vaše kože.

EVE TAYLOR – novi brand prirodne profesionalne kozmetike koji će vašoj koži pružiti sve što treba

EVE TAYLOR  je osnivač Instituta za kliničku aromaterapiju i smatra se pionirom moderne aromaterapije. Već više od 40 godina, Eve Taylor ima ugled među profesionalnim terapeutima za njegu kože i kozmetičarima u cijelom svijetu.

Eve Taylor proizvodi su prirodni, sigurni i učinkoviti te su usvojili filozofiju ekološki prihvatljive ambalaže. Oni ne sadrže mineralna ulja, alkohol ili umjetne mirise.

Budući da više od četiri desetljeća stječe znanja o njezi kože i ima iskustva u proizvodnji proizvoda koji iskorištavaju najbolje ekstrakte iz biljaka za potrebe vaše kože, možete biti sigurni, da vašoj koži pružate pažnju koju zaslužuje.

EVE TAYLOR ANTI AGE TRETMAN

Medical wellness Laurana Spa u Lovranu pruža usluge s vodećim brandom profesionalne prirodne kozmetike Eve Taylor, te povodom anti age mjeseca u Laurani Spa, u Lipnju možete isprobati učinkovitost i kvalitetu Eve Taylor proizvoda po promotivnim cijenama.

KRATKI ANTI AGE TRETMAN (30  min)

  1. Bio cream exfoliant– biokemijski piling sa aha voćnim kiselinama koji otapa nečustoće, uklanja mrtve stanice i zaglađuje površinu kože
  2. Hialuronski Serum– privlači vodu iz dubine tkiva popunjavajući bore
  3. Dvostruka maska:  Shooting gel maska – popunjava bore i pruža dubinsku hidrataciju
  4. Peel off botox maska – zaglađuje bore i  kožu lica čini napetijom

CIJENA TRETMANA: 100,00 kn (Iskoristite priliku jer je broj tretmana ograničen)

Kako je ovo prijelazno razdoblje idealno vrijeme da vašoj koži pružite kvalitetnu njegu i čišćenje, portal wellness.hr, jednom čitatelju/ ici poklanja kozmetički tretman lica s Eve Taylor proizvodima u medical wellness centru Laurana Spa u Lovranu… Izabrani odgovor bit će objavljen prilikom završetka natječaja, 05.06.2017., na našem portalu wellness.hr i fb stranicama.

DA BISTE SUDJELOVALI POTREBNO JE:

  • odgovoriti na nagradno pitanje
  • like na FB stranicu portala wellness.hr
  • Share + like post  kreativnog natječaja

Sretno svima!

Pitanje:

Da li vam je draža opcija tretiranje bora kozmetičkim tretmanom ili biste se radije odlučili za radikalne zahvate poput estetskih operacija?

NAGRAĐENI ODGOVOR:

Zorana Kurtuma

Draža mi je opcija tretirati bore kozmetičkim tretmanom jer iako je to manje invazivna metoda polucila bi uspjeh kod mene posto i nemam mnogo bora. Nebih se nikad odlučila na kirurški zahvat.  Moje lice tj   bore odražavaju moj život do sad i kako ne bih mjenjala ništa do sad nebih trajno mjenjala niti bore.

 

Share this Post