lak za nokte

Koja je boja laka omiljena kod mladenki?

Blijedo ružičasti prozirni lak čini da ruke izgledaju elegantno, uredno i vrlo ženstveno. Boja laka Ballet Slipers (baletne papuče ) marke Essie, otkako je u prodaju stigla prije gotovo 36 godina, bila je omiljena kod žena – posebno mladenki. Bočica ovog laka se prodaje otprilike svake dvije sekunde!

Meghan Markle je na dan svog vjenčanja na noktima imala ljubljeni lak miliona žena – uključujući Kate Middleton i  samu kraljicu Elizabetu II. Nevjestina manikura morala je biti savršena , a odabir pravog laka za nokte bio je određen pravilima na kraljevskom dvoru. Nije ni čudo što je Meghan posegnula za provjerenim  lakom kojeg vole milioni žena.

Kako je nastao omiljeni lak većine mladenki ?

Essie Weingarten stvorila je boju “Baletne papuče” 1982. godine kako bi proslavila prekrasnu uspomenu na svoje djetinjstvo. Kad je bila djevojčica, osnivačica marke Essie svake je subote išla na tečajeve baleta . Nakon svakog predavanja, njena majka je za nagradu vodila malu Essie na manikuru u lokalni salon ljepote . I upravo iz tog sjećanja na baletne cipele izrađene od blijedo ružičastog platna, nastao je lak koji obožavaju mladenke i članovi kraljevskih obitelji.

Koji lak za nokte biste izavrali za svoje vjenčanje?

Share this Post