kada vosak dodiruje kozu

Kada topli vosak dodiruje kožu … (intimno!)

… osjećaj je nevjerojatan. Senzualno, lijepo i nešto stvarno posebno. Za intimne trenutke u dvoje ili za individualno maženje. Božanski osjećaj, međutim, to nije sve što svijeće nude.

Sigurno ste već vidjeli kako parovi uljepšavaju trenutke za dvoje koristeći svijeće i vosak. Mnogi su također isprobali ovaj ritual, ali ubrzo su otkrili da svijeće s parafinskim voskom nisu baš prikladne za kontakt s kožom. U stvari, mogu uzrokovati bol i opekline, što mnogi ljudi ne vole. 🙂

Image

Sasvim je drugačije ako koristimo svijeće sa sojinim voskom, maslacem i esencijalnim uljima. Vosak se zatim zagrijava na oko 40 stupnjeva, a kada dođe u kontakt s kožom, izaziva nevjerojatno dobar osjećaj koji je teško opisati riječima. Zamislite toplinu i lijepu teksturu voska na vašoj koži i rukama vašeg partnera koji vas masiraju. Nije loše, zar ne?

KAKO DJELUJE?

Zapalimo svijeću. Za parove preporučujemo jasmin, ružu ili cimet čiji mirisi potiču. OVDJE imamo i niz drugih dostupnih. Miris svijeće ispunit će cijeli prostor i dočarati pravu romantičnu atmosferu. Nakon 5-10 minuta, svijeća će biti spremna za upotrebu. Ulijte topli vosak na kožu i uživajte!

Zaista divno!

IDEALNA NJEGA

Svijeće su zaista svestrane a zbog kvalitetnih sastojaka poput ulja i maslaca, pružaju i optimalnu njegu kože. Hrane je, vlaže i pomlađuju.

Zapalite je i sami kada poželite njegu i maženje. Ostavite ju da svijetli i miriše u kupaonici dok se natapate u kadi. Nestvarno!

A svijeća se može koristiti više puta, pa vrijedi svaki peni.

Zašto ne začinite svoje intimne trenutke takvom božanskom rutinom?

(Izvor: https://wellness.hr/webshop/)

 

Share this Post