eko limach fest

Jeste li čuli za Eko Limach fest?

Ponesite osmijeh, tenisice i dobru volju, a za sve ostalo će se pobrinuti Vaš ELF!

 

Eko Limach Fest (ELF) je prvi pravi dječji eko festival na otvorenom namijenjen djeci od 3 do 12 godina i njihovim roditeljima, koji će se tradicionalno održavati u Zagrebu dva puta godišnje, na kraju tekuće i na početku nove školske godine.

Lipanjsko izdanje festivala održat će se u Parku Maksimir, uz velikodušnu podršku Grada Zagreba, prijatelja djece i ekologije! Ponesite osmijeh, tenisice i dobru volju, a za sve ostalo će se pobrinuti Vaš ELF! Očekuju vas brojne kreativne radionice edukativnog karaktera, zabavni program uz nastupe kulturno-umjetničkih društava i dječjih zborova te razne sportske aktivnosti na otvorenom.

Eko limachi će kroz igru, sport, glazbu i razne kreativne radionice zajedno sa svojim roditeljima interaktivno sudjelovati u programu, učiti o održivom razvoju, važnosti očuvanja prirode i okoliša, zdravog života, kao i zdravih prehrambenih i sportskih navika.

ELF MOTO:
Oblikuj svoj svijet!

ELF je koncipiran kao cjelodnevna platforma za inspiraciju i edukaciju novih naraštaja koji su nositelji održivog razvoja svoje zajednice. Vizija festivala je održiva zajednica koja brine za svoje članove i savjesno se odnosi prema ekosustavu u kojemu obitava.

Duboko vjerujemo da se u svakom djetetu nalazi kreativni genij. Ako dovoljno rano usmjerimo njegovu pažnju na vrijednosti i značaj održivog načina života, zdravlja i zajedništva, sudjelujemo u stvaranju generacija koje propitkuju postojeća saznanja, istražuju, šire vlastite horizonte i stvaraju preduvjete za napredak i dobrobit čitavog društva, poručuju organizatori.

ELF MOTO: Oblikuj svoj svijet!

Ulaz je za sve posjetitelje u potpunosti slobodan. Čitav dan prepun besplatnih sadržaja omogućen je u suradnji s brojnim pokroviteljima i prijateljima festivala. ELF je i humanitarnog karaktera u suradnji sa udrugom Portal Dobrote. Za sve novosti o programu, izvođačima i radionicama pratite ELF-ovu Facebook stranicu.

Wellness.hr

Podijeli s prijateljima