feel calm krema

Imate li problema s tvrdom kožom te umornim i bolnim stopalima? Imamo rješenje!

Portal wellness.hr, jednom čitatelju/ ici poklanja kremu Calm koja će vas oduševiti ukoliko imate problema s bolnim i umornim nogama. Izabrani odgovor bit će objavljen prilikom završetka natječaja, 06.10.2017., na našem portalu wellness.hr i fb stranicama.

Činjenica je da se mnogi ljudi suočavaju s bolnim i umornim nogama. Oni imaju problema s tvrdom kožom, obično zbog neodgovarajućih cipela, prekomjerne težine, slabe aktivnosti znojne žlijezde, bolesti štitnjače, dijabetesa i nepravilne prehrane.

Zdrav stil života može ublažiti probleme, a Aromi Herbal je razvila posebnu formulu koja je impresionirala svakog kupca.

Zanimljivo je da je razlika vidljiva nakon prve primjene kreme. Osjećaj na nogama je divan, a koža je tako meka i mirisna. Preporučila sam ju svima koji su se ikada žalili da su imali problema s nogama.

ZAŠTO JE KREMA CALM TOLIKO POSEBNA?

Sadrži gel aloe vere koji vlaži kožu i pažljivo odabrana esencijalna ulja. Ulje češera dobro djeluje protiv oticanja nogu, eterično ulje lavande pomaže eliminirati bol i umor, ulje čajevca ima iznimna svojstva za čišćenje i antibakterijska svojstva, a eterično ulje limunske trave hladi, osvježava i djeluje antiseptično.

Mješavina prirodnih sastojaka dokazuje da je rješenje mnogih problema upravo u prirodi.

KAKO KORISTITI KREMU CALM?

Prije uporabe (prvi put), predlažem da najprije pripremite kupku za noge i dobar piling. To će omogućiti da kvalitetni sastojci kreme prodiru duboko u kožu i krema će bolje djelovati.

Uvjeravam vas da ćete biti oduševljeni!

DA BISTE SUDJELOVALI POTREBNO JE:

  • odgovoriti na nagradno pitanje
  • like na FB stranicu portala wellness.hr
  • Share + like post  kreativnog natječaja

NAGRADNO PITANJE

Koja ulja sadrži prirodna krema Calm?

[contact-form-7 id=”1743″ title=”Kreativni natjecaj”]

Share this Post