Imate li problema s tvrdom kožom te umornim i bolnim stopalima? Imamo rješenje!

Imate li problema s tvrdom kožom te umornim i bolnim stopalima? Imamo rješenje!

Koristim ovaj proizvod godinu dana i nikad me nije razočarao! Prijatelj koji na poslu provodi čitavo vrijeme na nogama, prijatelj alpinist, majka koja ima problema s bolovima u nogama i tetom koja također ima problema s bolovima I oticanjem nogu. Zašto su svi postali vjerni korisnici?

Pročitajte članak do kraja ako:

  • Imate problema s umornim nogama,
  • Imate problema s oticanjem nogu,
  • Imate problema s gljivičnim infekcijama,
  • Imate problema s boloima,
  • Ste sportaš,
  • Imate tvrdu kožu na nogama,
  • Neprestano se borite s neugodnim mirisom stopala,
  • Provodite puno vremena na nogama,
  • Imate suhu kožu na nogama,
  • Imate ravna stopala.

Činjenica je da se mnogi ljudi suočavaju s bolnim i umornim nogama. Oni imaju problema s tvrdom kožom, obično zbog neodgovarajućih cipela, prekomjerne težine, slabe aktivnosti znojne žlijezde, bolesti štitnjače, dijabetesa i nepravilne prehrane.

Zdrav stil života može ublažiti probleme, a Aromi Herbal je razvila posebnu formulu koja je impresionirala svakog kupca.

Zanimljivo je da je razlika vidljiva nakon prve primjene kreme. Osjećaj na nogama je divan, a koža je tako meka i mirisna. Preporučila sam ju svima koji su se ikada žalili da su imali problema s nogama.

AKO STE ČITAVO RADNO VRIJEME NA NOGAMA

Prijateljica Sonja stalno se žalila na tvrdu kožu i bolne noge koje su joj počele oticati. Kupila je najskuplje cipele, ali nije bilo značajne promjene. Tek nakon korištenja kreme za noge Calm osjetila je pozitivnu promjenu. Više nema problema s otečenim nogama, a koža joj je omekšala. Svakodnevno koristi kremu jer joj učinkovito pomaže.

AKO SE AKTIVNO BAVITE SPORTOM

Većina uživaju na izletima i planinarenju, ali bez obzira na obuću, ponekad ne možemo utjecati na umor i bol u nogama. Redovitom upotrebom kreme Calm njeni sastojci postepeno prodiru u kožu, a umor i bol u nogama nestaje.

KOD KRONIČNIH BOLESTI

Ne mogu reći da će krema pomoći svima onima koji imaju slične probleme, sve ovisi o tome što je uzrok problema. Međutim, činjenica je da su žene koje boluju od multiple skleroze počela koristiti ovu kremu, a problemi s oticanjem i umor u nogama značajno su se smanjili.

PROTIV GLJIVIČNIH INFEKCIJA

Zbog jedinstvene kombinacije eteričnih ulja, krema štiti od gljivične upale.

ZA LIJEPA STOPALA KOJA ĆETE S PONOSOM POKAZIVATI

Krema omekšava kožu i daje joj božanski miris. Također ima svojstva čišćenja, pa će stopala dobiti zdrav i mladenački izgled. Također će ukloniti suhu kožu!

ZAŠTO JE KREMA CALM TOLIKO POSEBNA?

Sadrži gel aloe vere koji vlaži kožu i pažljivo odabrana esencijalna ulja. Ulje češera dobro djeluje protiv oticanja nogu, eterično ulje lavande pomaže eliminirati bol i umor, ulje čajevca ima iznimna svojstva za čišćenje i antibakterijska svojstva, a eterično ulje limunske trave hladi, osvježava i djeluje antiseptično.

Mješavina prirodnih sastojaka dokazuje da je rješenje mnogih problema upravo u prirodi.

KAKO KORISTITI KREMU CALM?

Prije uporabe (prvi put), predlažem da najprije pripremite kupku za noge i dobar piling. To će omogućiti da kvalitetni sastojci kreme prodiru duboko u kožu i krema će bolje djelovati.

Uvjeravam vas da ćete biti oduševljeni!

 

Autor/Photo by: Tjaša/Aroma Herbal

Share this Post