bez celulita

Hoće li ljeto 2020. biti bez celulita? Pogledajte kako!

Svi znamo da je celulit tlaka većini žena i mnoge zbog toga gube samopouzdanje. Prije svega, uvjeravamo vas da ste lijepe bez obzira na narančinu kožu, ali razumljivo je da se celulita želite riješiti. Kako? Danas ćemo vam pokazati kako to možemo i prirodnim putem.

Ljeto 2020. je ovdje, a ako želimo plažom šetati bez celulita, važno je odmah poduzeti neke korake.

Postoji li lijek protiv celulita? Svakako ne, ali uvjereni smo da će kombinacija zdrave prehrane, vježbanja i dobre kozmetike donijeti velik napredak.

Što preporučujemo?

  1. JUTARNJE SUHO ČETKANJE

Suho jutarnje četkanje potiče limfnu aktivnost i ubrzava cirkulaciju. Krenimo od stopala preko nogu do stražnjice i polako se krećimo prema srcu. Zatim četkamo ruke od dlana prema gore, prema srcu. Iščetkamo još i leđa.

Zatim navlažimo tijelo i upotrijebimo kvalitetan piling tijela koji će ukloniti mikrobe, nečistoće i mrtvu kožu. Priuštimo si kvalitetan prirodni piling s kristalima soli ili šećera. Mi smo u naš piling dodali i maslac i esencijalna ulja koji dodatno čiste kožu, pomažu ukloniti višak vode i rastvarati masti. Isprobajte osvježavajući piling od kokosa Fresh.

  1. NUŽNA PRIMJENA GELA I SERUMA

Pazite na svoje zdravlje i odlučite se za proizvode koji ne sadrže opasne tvari. Jeste li znali da prirodnim sirovinama poput alge laminarije, preslice, bršljana, kave i esencijalnih ulja limuna, grejpa i naranče možemo postići fenomenalne rezultate?

Koristimo kombinaciju anticelulitnog gela i seruma (trenutno na akciji!)

Hoće li ljeto 2020. biti bez celulita? Pogledajte kako!
Hoće li ljeto 2020. biti bez celulita? Pogledajte kako!

Kvalitetni sastojci anticelulitnoga gela se učinkovito nose s celulitom ubrzavajući cirkulaciju i uklanjajući toksine iz tijela, čineći kožu glatkom, blistavom i zategnutom. Aloe vera gel  hidratizira i poboljšava čvrstoću kože dok aktivne tvari kave, cimeta i naranče potiču razgradnju masti i sprječavaju njenu ponovnu izgradnju, odvode vodu i toksine te poboljšavaju mikrocirkulaciju. Gel se može koristiti bez straha jer ne sadrži opasne sintetičke tvari.

Anticelulitni serum lijepe i nemasne teksture iznenadi svaku ženu. Aktivni sastojci u serumu potiču staničnu obnovu i cirkulaciju, inhibiraju stvaranje masnih jastučića i značajno poboljšavaju elastičnost kože. Alga Laminaria i bršljan pomažu u razgradnji masti i uklanjanju toksina iz tijela, preslica potiče mikrocirkulaciju, a eterična ulja citrusa dodatno ubrzavaju ove procese.

  1. KRETANJE, VODA I HRANA

Svi znamo da se nećemo riješiti masnih jastučića ako se ne odlučimo na radikalnu promjenu životnog stila. Odaberimo rekreaciju koju ćemo rado izvoditi, pijmo puno vode i eliminirajmo šećer i bijelu hranu iz naše prehrane.

Možete se odlučiti i za toplu limunadu koja pojačava metabolizam, brine se o zdravom imunološkom sustavu, pomaže u uklanjanju toksina iz tijela, čisti jetru, poboljšava probavu, pruža dobru hidrataciju i smanjuje pretjerani apetit.

  1. MASAŽA

Masaža poboljšava cirkulaciju, pomaže u uklanjanju otpadnih tvari iz tijela i potiče limfni sustav. Anticelulitna masaža u početku bi trebala biti nježna a potom sve grublja, ali nikad nam ne smije uzrokovati bol. 

  1. MASKE
Hoće li ljeto 2020. biti bez celulita? Pogledajte kako!

Preporučujemo masku od algi jednom tjedno. Maska nije skupa a vrlo je učinkovita.

Umiješajte alge u vodi kako biste dobili homogenu pastu. Nanesite na bedra i stražnjicu. Zamotajte folijom i ostavite oko 30 minuta. Zatim se istuširajte.

(https://ortosan.hr/aroma-herbal-2/)

Share this Post