odavdje do vjecnosti

Event Odavdje do vječnosti

1.rujna,2016. godine na prekrasnoj terasi hotela Kvarner, eventom Odavdje do vječnosti obilježiti će se 1.godišnjica estetskog centra Eternity, posvećena glamuru, ljepoti i zabavi u kojoj ćemo se prisjetiti kako su nekada izgledale večeri na prekrasnoj terasi hotela Kvarner.

Posjetitelji će moći uživati u nastupu poznatih glazbenika Danijele Martinović, Marka Tolje, Nikoline Tomljanović i Sandra Bastiančića, Antonia Krištofića i Makao benda, plesne skupine Escape iz Zagreba, te glazbenog društva Spinčići.

Vrhunac večeri, piše modni portal Extravagant, svakako je modna revija na kojoj će poznate hrvatske manekenke za čije će se frizure pobrinuti Studio Perman i Kris derma brandom Reviderm za make up, predstaviti najnovije kolekcije poznatih brendova – Max Mara (AMEC Rijekatekstil d.o.o.), Martina Felja, Lacroix store, te Vesna Sposa.

Program će voditi Mario Petreković, a posebnost događanja je humanitarni karakter večeri, gdje će se sakupljati prilozi za dječju bolnicu Kantrida.

Event će biti i odlična prilika za predstavljanje Aura poznatih rakija, vina Malvazije vinske kuće Galić, te automobila auto kuće Porsche Inter Auto Rijeka.

Posebnu tortu večeri pripremiti će restoran Molo Longo, dok će se za cvjetne aranžmane pobrinuti cvjetarna Ti me ami.

Photo by:  eternity.hr

Autor: extravagant.com/wellness.hr

Share this Post