njega koze

Estetski tretmani za muškarce koji brinu o svom izgledu

Vođenje računa o fizičkom izgledu je postao sastavni dio života suvremenog muškarca.

Rezultati brojnih istraživanja su pokazali da sve više muškaraca koristi usluge estetske medicine. Mnogo je uzroka koji su doveli do toga da pripadnici jačeg pola posjećuju centre za estetiku. Podizanje svijesti o sigurnosti i efikasnosti kozmetičkih tretmana i korištenje modernih tehnologija samo su neki od razloga zbog kojih muškarci brigu o svom izgledu prepuštaju stručnjacima iz područja medicinske kozmetike. Pored toga, mladalački i njegovan izgled donosi nephodno samopouzdanje koje je preduvjet za uspjeh u poslovnom i osobnom životu svakog muškarca.

NJEGA LICE ZA MUŠKARCE KOJI BRINU O SVOM IZGLEDU

Prvi znaci starenja na koži lica manifestiraju se pojavom bora i promjenama u pigmentaciji kože, a ne zaobilaze ni pripadnike jačeg spola. Bore se javljaju zbog toga što koža gubi elastičnost, a tome, pored starenja, doprinosi i pušenje, nedostatak sna, dugotrajna izloženost kože sunčevim zracima…

Briga o zdravlju i izgledu kože lica sastavani je dio života suvremenog muškarca. Zašto onda pripadnici jačeg pola ne bi iskoristili sve što pružaju najsuvremenije metode u podmlađivanju kože?

U suvremene neinvazivne tretmane koje koriste muškarci spadaju Mezoterapija tankim iglicama ili , Dermapenom, Kemijski piling i Kozmeticki tretmani odrzavanja u kombinaciji sa kremama ili serumima koji se koriste kod kuće i koji se odredjuju za svakog muškarca posebno.

Share this Post