DOŽIVITE CHRISTMAS TREE LIGHTING U MILENIJ HOTELIMA U OPATIJI

DOŽIVITE CHRISTMAS TREE LIGHTING U MILENIJ HOTELIMA U OPATIJI

Bliži se jedino godišnje doba u kojemu je čarolija moguća! Dođite na tradicionalnu ceremoniju paljenja lampica, prepustite se blagdanskom raspoloženju te neka to bude najljepši uvod u najljepše doba godine! 

Ovogodišnji adventski program u Amadria Park hotelima, ali i u cijeloj Opatiji, počinje spektaklom ‘Christmas Tree Lighting’ u subotu 2. prosinca u 17 sati.

Već četvrtu godinu zaredom održava se svečana ceremonija paljenja lampica na velikom božićnom drvcu na terasi hotela Continental. U programu do paljenja lampica nastupa nekoliko izvrsnih bandova, a posebni gosti su Učenički zbor O. Š. R. Katalinić Jeretov iz Opatije. Voditeljica programa je Martina Majerle, a kao i prethodnih godina posjetitelji će uživati u njenoj izvedbi ‘All I want for Christmas is You’ uz dječju plesnu skupinu Gym Dance.

Nakon paljenja lampica slijedi veliki koncert banda Teddy Lion Selection koji će nakon popularnih božićnih melodija zabavu nastaviti plesnim hitovima, ne samo današnjima, već i onima dobro poznatima iz 70-ih, 80-ih, 90-ih…

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže na terasi Continentala te time uveličaju ovaj poseban i jedinstven doživljaj !!

Ulaz je slobodan.

Više na linku.

Share this Post